Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: Kale Arkası Tribünler Koltuksuz Olabilir - Son Dakika
Spor

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: Kale Arkası Tribünler Koltuksuz Olabilir

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan, kale arkası tribünlerde maç zevkini arttırmak amacıyla koltukların kaldırılabileceğini ifade etti.

07.09.2018 19:31  Güncelleme: 19:48

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ankara'da yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.

Sepil, Bakan Soylu ile dünyanın birçok ülkesinde uygulanan, kale arkası tribünlerde maç zevkini arttırmak amacıyla koltukların kaldırılması uygulamasını görüştüklerini ifade etti.

"ÖYLE ÇOK BİR ZARARIMIZ YOK"

Geçtiğimiz transfer döneminde bonservis ödemelerinden en çok zarar eden kulübün Göztepe olduğu yönündeki haberleri doğrulayan Başkan Sepil, "Söylenen doğru ama planlamamız dışında bir şey değil bu. Geçen sene Jahovic'ten aldığımız bonservisi düşünürsek öyle çok bir zararımız yok.

"KEŞKE SANTRFORU DAHA ERKEN TRANSFER EDEBİLSEYDİK"

Hazır oyuncuları satabilen bir kulüp değiliz. Planlamamızı yaparken de geçen sene bu ligde kalıcı olmak istediğimizi söyledik. Kurduğumuz kadro yapısı da buna göreydi. Bu sene biraz daha yaş ortalamasını düşürdük ama yine güçlü bir takım kurduk. Transferi çok iyi idare edemedik. Keşke santrforu daha erken transfer edebilseydik" diye konuştu.

"SCARİONE KARAR TEKNİK BİR KARAR"

Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kadroda düşünmediği Oscar Scarione ile Nabil Ghilas'ın kendilerine takım bulamamasını da değerlendiren Sepil, "Scarione kararı teknik bir karar. Umudumuz onun bir yere gitmesiydi ama olmadı. Ghilas'ın da performans ve takımla uyumunu göremedik. Ghilas'ın daha iyi performans göstereceğini düşüyorduk. İki kamp sonucunda bu durumu görünce kadroyu buna göre şekillendirdik. Ghilas'ın transfer olamaması bizim için zarardır. Takımın kurulması maddi açıdan ek külfet getirdi. Esas senemiz stadın açıldığı sene olacak" dedi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: Kale Arkası Tribünler Koltuksuz Olabilir

Son Dakika Spor Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: Kale Arkası Tribünler Koltuksuz Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AHMET ASLAN: yani ne gerek var hepsi amele gibi bağırıyor zaten 5 0 Yanıtla
  • Birisi: Ghilas iyi performansi calistigim gece kulübünde her hafta gayet iyi gosteriyor tabi sahada gostercek bisey kalmiyor. 1 0 Yanıtla
  • AHMET ASLAN: kale arkası seyircisi bizim spora bakışımızı kültürmüzü yansıtıyor küfür pislik herşey var 1 0 Yanıtla

Advertisement