Göztepe'de derbi mağlubiyeti sonrası moraller bozuk - Son Dakika
Spor

Göztepe'de derbi mağlubiyeti sonrası moraller bozuk

Göztepe\'de derbi mağlubiyeti sonrası moraller bozuk

Süper Lig'de 18 yıl sonra İzmir derbisinde karşı karşıya geldiği Altay'a öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olan Göztepe, büyük üzüntü yaşadı.

18.09.2021 12:28  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 18 yıl sonra İzmir derbisinde karşı karşıya geldiği Altay'a öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olan Göztepe, büyük üzüntü yaşadı. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda 90+3'üncü Marco Paixao'ya engel olamayan sarı-kırmızılılar, 2'nci yarıda oynadığı futbolla da geçer not alamadı. İzmir ekibi ile çıktığı ilk karşılaşmada Medipol Başakşehir önünde 2-1 kazanmasını bilen teknik direktör Nestor El Maestro da derbide ilk mağlubiyetini aldı. Bu sezon 2'nci kez sahadan mağlup ayrılan Göztepe 5 hafta sonunda 5 puan toplayabildi. Sırp çalıştırıcı Maestro tüm camia için çok önemli olan bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Maç boyunca büyük heyecan yaşayan ve yerinde oturamayan 38 yaşındaki teknik adam, "Elbette çok üzgünüz. Özellikle ligde galibiyet almak için bir maç seçecek olsaydık, bu maçı seçerdik. Çünkü taraftarlarımız için, hepimiz için çok önemli olan bir maçı kaybettik. Futbol asla durmuyor. Karşılaşmalarımız devam edecek. Çok yakın zamanda diğer maçımıza çıkacağız. Futbolda galibiyetler kadar yenilgiler de olacak. Biz Süper Lig'de en iyi işleri yapmak adına elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Büyük çabalar göstereceğiz" dedi.

Göztepe, Süper Lig'in 6'ncı haftasında 22 Eylül Çarşamba günü Gürsel Aksel Stadı'nda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. YENİLER VARLIK GÖSTEREMEDİ

Göztepe'nin bu sezon başında kadrosuna dahil ettiği yabancı futbolcular Altay derbisinde varlık gösteremedi. Maça on birde başlayan Brezilyalı kanat oyuncusu Lourency ve Sloven orta saha Tijanic etkili olamazken, oyuna ikinci yarıda giren Makana Baku da vasatı aşamadı. Teknik direktör Nestor El Maestro, Lourency'i ikinci yarının başında oyundan alıp yerine Baku'yu sahaya sürdü. Tijanic ise 70 dakika sonunda yerini Yalçın'a bıraktı. Üç futbolcu da sergiledikleri oyunla taraftarı tatmin edemedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'de derbi mağlubiyeti sonrası moraller bozuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement