Göztepe'den Diarra Bombası - Son Dakika
Spor

Göztepe'den Diarra Bombası

Göztepe\'den Diarra Bombası

Ptt 1'inci Ligi'nde sezonun 2'nci yarısına iddialı girmek isteyen Göztepe, Antalyaspor'un golcü oyuncusu Lamine Diarra'yı da gümdemine aldı.

31.12.2015 10:26

Ptt 1'inci Ligi'nde sezonun 2'nci yarısına iddialı girmek isteyen Göztepe, Antalyaspor'un golcü oyuncusu Lamine Diarra'yı da gümdemine aldı.

Metzli stoper Sezer, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan, Manisasporlu kanat oyuncusu İsmail gibi isimlerle temasa geçen Göztepe, Lamine Diarra'yı da listesine ekledi. Golcü olarak sadece Mirkan ve Vleminckx'ten faydalanan teknik direktör Metin Diyadin'in Senegalli'nin alınması için Sportif Direktör Barış Güçlü'ye rapor verdiği açıklandı.

2012-13 sezonundan bu yana Antalyaspor'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcunun daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma da gitmek istediği belirtildi. Diarra, bu sezon kırmızı beyazlı formayı, Süper Lig'de 8 maçta terletti, gol sevinci yaşayamadı.

Futbol hayatına ülkesinin Dakar takımında başlayan Diarra, Jeanne D'Arc, Zrinjski Mostar, Beira Mar, Partizan ve Al Shabab'da görev aldı. 1 kez Senegal Milli Takımı'nda oynayan futbolcu Türkiye'de çıktığı 125 resmi müsabakada rakip kaleye 49 gol bıraktı.

Göztepe'nin yurt dışından da yabancı futbolcularla temasa geçtiği bildirildi. Göztepe şu ana kadar Fuchs, Ertugrul, Barış, Alican, Özgür, Emrah ve İsa ile yollarını ayırdı. Öte yandan ilk yarı değerlendirmesinde bulunan Metin Diyadin, devreyi istedikleri sıralamada bitiremediklerini ifade etti, "İkinci yarıya 7'hncçi sırada gireceğiz. Ama şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Zor bir maraton bizi bekliyor. Güçlü kadromuzla istediğimiz hedeflere ulaşacağız" dedi.

İSMAİL YENİDEN DOĞACAK

Göztepe'nin Manisaspor'dan transfer ettiği kanat oyuncusu İsmail Köse, sarı kırmızılılarda yeniden doğacak. Manisaspor'da 2013-14 sezonunun son haftasında dizinden sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalan genç futbolcu, bu sezon başında da parasını alamadığı gerekçesiyle Manisaspor'u Futbol Federasyonu'na şikayet ederek kadro dışı kalmıştı.

Manisaspor ile sözleşmesini fesh eden genç futbolcu, Göztepe'de yeni bir sayfa açacağını söyledi, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Göztepe ile Süper Lig'e çıkma mutluluğunu yaşayacağım" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'den Diarra Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement