Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı

Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Göztepe, transfer döneminde Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki savunmacı, geçen sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 3 maça çıktı.

04.07.2023 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>Spor Toto 1'inci Lig'de transfer döneminde Kasımpaşa'dan stoper Tarkan Serbest, Ankara Keçiörengücü'nden sağ bek Ogün Bayrak ve Altınordu'dan sol bek Ali Dere ile sözleşme imzalayan Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş'in de işini resmen bitirdi. Sarı-kırmızılılar genç stoperle 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık mukavele yaptı. Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2003 doğumlu defans oyuncusu Taha Altıkardeş ile 1 yıl opsiyonlu 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. Son olarak Trabzonspor forması giyen Taha Altıkardeş'e Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz."

Bursaspor altyapısından yetişip yeşil-beyazlı kulüpte profesyonel olan 20 yaşındaki savunmacı geçen sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 3 maça çıktı. Taha Altınkardeş bu müsabakalarda toplam 181 dakika süre aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement