Güneş'ten Futbolcularına Uyarı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güneş'ten Futbolcularına Uyarı!

Güneş\'ten Futbolcularına Uyarı!
15.11.2016 07:25

Geçen hafta Vodafone Arena'da AZ Alkmaar'la oynadıkları hazırlık maçında yaşadıkları 4-1'lik yenilginin şokunu geride bırakıp Adana karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Güneş, "Artık Alkmaar karşılaşmasını geride bırakmamız gerekiyor.

Geçen hafta Vodafone Arena'da AZ Alkmaar'la oynadıkları hazırlık maçında yaşadıkları 4-1'lik yenilginin şokunu geride bırakıp Adana karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Güneş, "Artık Alkmaar karşılaşmasını geride bırakmamız gerekiyor. Bizim için kötü bir gündü. Şimdi önümüzde Adanaspor karşılaşması var. Milli ara sonrasında yoğun bir programa giriyoruz ve neredeyse her 3 günde bir maçımız var. Artık bütün olumsuzlukları geride bırakıp devre arasına kadar bütün maçlarımızı kazanmalıyız. Artık kayıp yaşamak yok" ifadelerini kullandı.

MİLLİ ARA BEŞİKTAŞ'A YARIYOR

Siyah-Beyazlılar, bu sezon verilen iki milli maç arasının ardından ligde 3. ve 7. hafta maçlarına çıktı. İlk olarak Vodafone Arena'da Karabükspor'u konuk eden Beşiktaş, Kayserispor ile ise deplasmanda karşılaştı. Kara Kartal, iki mücadeleden de galibiyetle ayrılarak milli maçlar dönüşü puan kaybı yaşamadı.



Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Güneş'ten Futbolcularına Uyarı! - Son Dakika


Advertisement