Hakemler İsyan Etti: Terim'e Para Var da Bize Yok Mu? - Son Dakika
Spor

Hakemler İsyan Etti: Terim'e Para Var da Bize Yok Mu?

Hakemler İsyan Etti: Terim\'e Para Var da Bize Yok Mu?

MHK eski başkanlarından Mustafa Çulcu, amatör hakemlerin paralarının verilmediğini söyledi, "Terim'e para var, bize yok mu?" dediklerini belirtti.

25.11.2013 19:37

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta verdikleri kararlarla büyük bir tartışma konusu olan Türk hakemleri son 3.5 ayda dışarıda yönettikleri maçlarla adeta rekor kırdılar.

Son 3.5 ay içerisinde tam 48 maç yöneten hakemlerimiz bu alanda rekora imza attılar. Burada verdikleri kararlarla eleştirilen hakemlerimizin UEFA ve FIFA tarafından el üstünde tutulması Türkiye'de 'baskı' altında mı kalıyorlar? sorusunu gündeme getirdi.

ÇAKIR VE AYDINUS'A GÖREV BEKLENİYOR

Bu alanda başı çeken hakemler Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus olurken, Çakır'ın 2014 Dünya Kupası'nda görev yapmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan bu hafta Halis Özkahya, Galatasaray- Sivasspor maçında verdiği kararlarla ve Bülent Yıldırım, Gaziantepspor- Elazığspor maçında verdiği kararlarla yorumcular tarafından sert şekilde eleştirildiler.

"DEMİRÖREN PARALARINI VERMİYOR" İDDİASI

Fotospor'un haberine göre; Merkez Hakem Kurulu eski başkanlarından Mustafa Çulcu hafta sonu TRT Spor ekranlarında yayınlanan İşte Goool programında yaptığı açıklamada Yıldırım Demirören'e yüklendi.

Mustafa Çulcu 4 aydır amatörde görev yapan hakemlerin parasının ödenmediğini iddia ederken bu durum TFF ekonomik kriz içinde mi? sorusunun sorulmasına neden oldu.

TFF'nin 4 aydır kendi paralarını ödeyemezken Fatih Terim ile yıllık 3.5 milyon eurodan 7 yıllık anlaşma yapması amatördeki hakemlerin, 'Terim'e para var bize yok mu?' demelerine sebep olduğu iddia edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hakemler İsyan Etti: Terim'e Para Var da Bize Yok Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement