Hasan Şaş: Meireles, Gelecek Sezon Patlama Yapar - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: Meireles, Gelecek Sezon Patlama Yapar

Ünlü spor yorumcusu, 6 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcunun form durumunu değerlendirirken "Meireles, gelecek sezonda patlama yapacak." dedi.

18.05.2015 11:56  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na konuk olan rakibini deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, Raul Meireles 6 hafta sonra ilk 11'de forma giyerken, beklenen performansı sergileyemedi.

"PATLAMA YAPAR"

Raul Meireles'in 2016'da kontratının biteceğini hatırlatan Hasan Şaş, NTV Spor'da yayınlanan 90+ adlı programda yaptığı açıklamada, "Meireles'in Fenerbahçe'de 3. yılı oldu. Bu sene verimli olmadı. Önemli bir oyuncu olduğunu hep söyledik ama çoğu haftayı sakat geçirdi. Gelecek sene kontratı bitiyor ve en iyi sezonunu yaşar Fenerbahçe'de... Çok yararlı bir oyuncu, sakatlığı uzun sürdü. Mersin maçında da beğenmedim. Hep onun iyi olduğunu söylerdim... Gelecek sezon böyle göremezsiniz. Eğer görürseniz Fenerbahçe ile ilişkisi kesilir. O zaman kontratı da uzatılmaz." dedi.

"NASIL GELDİĞİNE ŞAŞIRMIŞTIM"

32 yaşındaki Portekizli'nin Chelsea'den Türkiye'ye transferi hakkında, "İlk geldiği sezonu üzerinden Meireles'i değerlendiriyoruz. Biz Galatasaray'dayken Chelsea'den nasıl geldiğine şaşırmıştım. Açık söylüyorum... Chelsea'de oynayan bir oyuncuydu Meireles. Çok büyük transferdi. İlk yıl çok iyiydi ama bu yıl çok geriye düştü. İyi bir Meireles ve Emre gibi oyuncu için 40 milyon euro gider" açıklamasını yaptı.

Hasan Şaş: Meireles, Gelecek Sezon Patlama Yapar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş: Meireles, Gelecek Sezon Patlama Yapar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • .: Cok dogru 3 2 Yanıtla
  • einn: Boş konusma hasan 2 1 Yanıtla
  • B46: Şeytanın sağdan yaklaşması diye bi olay var ya işte ona tam örnek 2 0 Yanıtla

Advertisement