Hentbol Erkekler Süper Kupa Maçı Yarın İstanbul'da - Son Dakika
Spor

Hentbol Erkekler Süper Kupa Maçı Yarın İstanbul'da

Hentbol Erkekler Süper Kupa Maçı Yarın İstanbul\'da

Hentbol Erkekler Süper Kupa maçında yarın İstanbul'da Beykoz Belediyespor ile Beşiktaş Safi Çimento karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Süper Ligi şampiyon tamamlayan Beykoz Belediyespor ile Türkiye Kupası'nı alan Beşiktaş Safi Çimento, kupayı alabilmek için kozlarını paylaşacak. Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

26.09.2023 09:58

Hentbol Erkekler Süper Kupa maçında yarın karşı karşıya gelecek Beykoz Belediyespor ile Beşiktaş Safi Çimento'nun başantrenörleri ve kaptanları, maçla ilgili görüşlerini paylaştı.

Karşılaşmanın yapılacağı Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısına, Beykoz Belediyespor Başantrenörü Mesut Ilgın, takım kaptanı Çağlayan Öztürk, Beşiktaş Safi Çimento Başantrenörü Oliver Roy Camino ve takım kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu katıldı.

Mesut Ilgın ve Oliver Roy Camino, yarın oynanacak Hentbol Erkekler Süper Kupa maçını kazanarak sezona kupayla başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Beykoz Belediyespor Başantrenörü Mesut Ilgın, siyah-beyazlı ekibin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak "Güzel bir maç olacak. Alışık olmadığımız bir sisteme karşı oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Hiç hazırlık maçı yapmadık. Tanımadığımız bir ekip. Bu yüzden bir öngörüm yok. Ümit ediyorum yarınki maç çekişmeli ve centilmence geçecek. Kazanan taraf olmak istiyoruz." diye konuştu.

Beykoz Belediyespor kaptanı Çağlayan Öztürk ise karşılaşmaya hazır olduklarını belirterek, "Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmalarda çok üst düzey maçlar seyrettirdik. Yine aynı şekilde keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş iyi bir oyun sergiliyor, formdalar. Rakibimize başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Oliver Roy Camino: "Kupayı kazanmak istiyoruz"

Beşiktaş Safi Çimento Başantrenörü Oliver Roy Camino, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını aktararak "Beykoz Belediyespor, son lig şampiyonu. İyi oyuncuları, antrenörleri ve ekipleri var. İyi hazırlandıklarını biliyoruz. Biz de ekip olarak iyi hazırlandık. Onların birden fazla taktiği olduğunu biliyoruz. Maçın gidişatına göre 5-0 olsun, 6-0 olsun bunlara hazırlandık. Kendimize güvenimiz tam. Beklentimiz açık, kupayı kazanmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu ise "Rakibimize saygı duyuyoruz. Güçlü bir takım. Geçen sene kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyoruz. Yarın güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. İyi olan kazansın." yorumunu yaptı.

Geride kalan sezonda Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Beykoz Belediyespor ile Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş Safi Çimento arasında Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma, yarın saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol Erkekler Süper Kupa Maçı Yarın İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement