'Hepsi Bencil" - Son Dakika
Spor

'Hepsi Bencil"

Laboral Kutxa'ya farklı kaybederek, Top 8 iddiasını resmi olarak kaybeden Fenerbahçe Ülker'de koç Zeljko Obradovic, oyuncularının performansını eleştirdi.

05.04.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY Euroleague Top 16'da Laboral Kutxa'ya oldukça kötü bir performans sonrası farklı mağlup olan Fenerbahçe'de koç Zeljko Obradovic, yaşanan başarısızlık nedeniyle büyük hayal kırıklığı hissettiğini söylerken, oyuncularını bencil olmakla suçladı.

İspanya'da hüsran

İspanya'da 95-73 kaybedilen maçın ardından Obradovic şu açıklamalarda bulundu:

"Laboral Kutxa'yı kıtlamak istiyorum çünkü maçın başından sonuna kadar bizden daha iyilerdi. Basketbol hakkında ya da bir basketbol takımı hakkında konuşurken, anahtar olan şey motivasyondur... Ben takımımda hiçbir motivasyon göremedim. Bugünkü oyunumuz için gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. Özellikle de en önemli oyuncularımızın bu maçı oynayış şekliyle… Farkın 20 veya 30 olması, topu kaptırmaları veya rakiplerinin bomboş pozisyonlarda atış kullanmaları umurlarında değildi. Maçta bir şeyleri değiştirmek için oyuncu rotasyonu yaparsınız, benchi kullanırsınız. Ama eğer doğru hamleyi yapamazsanız bu bir problemdir. Takımım bu kadar bencil olduğu için büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bunu soyunma odasında onlara da söyledim. Onlar hakkındaki düşüncemi biliyorlar. Ben teslim olmam gerçi… Şu an zor bir durumdayız ve eklimizden gelen her şeyi yapmamız gerek. Ama eğer böyle oynarsanız hiçbir şey size yardımcı olamaz. Sonuna kadar savaşacağım. Türkiye Ligi'nde zor bir mücadelemiz olacak. Kulübün içerisinde beni destekleyen insanlar olduğunu biliyorum. Ben de böylesine büyük bir kulüp için bir şeyler yapmak istiyorum. Bu kulübü desteleyen 25 milyon insan var ve özellikle onlar adına hayal kırıklığı yaşıyorum."

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Hepsi Bencil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement