Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi yapıldı - Son Dakika
Spor

Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi yapıldı

Hermos Elçilikler Futbol Ligi\'nin kura çekimi yapıldı

BÜYÜKELÇİLİKLERİN Futbol takımlarının yarışacağı 'Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi ve tanıtım gecesi gerçekleştirildi. Senegal, Mali, Irak, Gine, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya ve Tanzanya Büyükelçiliklerini kapsayan 'Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi ve tanıtım gecesi Gölbaşı'nda bulunan Akalın Sports'da gerçekleştirildi. Maçlar businesscup.com.tr adresinden spiker anlatımıyla canlı takip edilebilecek.

02.06.2023 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜKELÇİLİKLERİN Futbol takımlarının yarışacağı 'Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi ve tanıtım gecesi gerçekleştirildi.

HERMOS Grup, Fair Play Events ve Dışişleri Bakanlığı iş birliğinde; Senegal, Mali, Irak, Gine, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya ve Tanzanya Büyükelçiliklerini kapsayan 'Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi ve tanıtım gecesi Gölbaşı'nda bulunan Akalın Sports'da gerçekleştirildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gençlerbirliği As Başkanı Arif Ölmez ve hakem Ali Palabıyık'ın katıldığı gecede büyükelçi temsilcileri ve elçilik çalışanları davetliler arasında yer aldı. Fair Play Organizasyon'dan Tufan Ünal ve Hermos Grup'tan Ünal Şahin Susam'ın açılış konuşmalarını yaptığı gecede futbolun birleştirici gücüne dikkat çekildi.

Çekilen kura sonucu Senegal, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya ve Türkiye A grubunda yer alırken, Mali, Irak, Gine ve Tanzanya B grubunda yer aldı.

Öte yandan elçiliklerin futbol takımlarında elçilik çalışanları forma giyecek. Hermos Elçilikler Futbol Ligi 3 Haziran'da, Gölbaşı Şehir Stadyumu'nda oynanacak açılış maçıyla başlayacak. Maçlar businesscup.com.tr adresinden spiker anlatımıyla canlı takip edilebilecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hermos Elçilikler Futbol Ligi'nin kura çekimi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement