Hikmet Karaman olaya çok farklı bir bakış açısı getirdi! Milli Takım için koalisyon istedi - Son Dakika
Spor

Hikmet Karaman olaya çok farklı bir bakış açısı getirdi! Milli Takım için koalisyon istedi

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. A Milli Takım'ın başına kimin getirilmesi gerektiği sorusuna da cevap veren Karaman, "4-5 üst düzey teknik adamın bir araya gelip, 4 maçta bu takımı Dünya Kupası'na götürmesi gerekiyor" dedi.

12.09.2021 00:51  Güncelleme: 01:10

Göreve geldikten sonra 3 maçta 7 puan toplayan ve Kayserispor'u çıkışa geçiren Hikmet Karaman, kazanılan Kasımpaşa maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Deneyimli hoca, A Milli Takım'ın yeni hocası için de ilginç bir öneride bulundu.

Milli takım teknik direktörlüğüne kimin getirilmesi gerektiği sorusu üzerine Hikmet Karaman, şunları söyledi:

"4-5 AKİL ADAM GELSİN"

"5-6 kişinin bunlar içinde yabancı dil bilen, Avrupa'yı çok iyi bilen, oyuncu iletişiminde taktik konusunda uzman, bir adam bu işe sahip olmayabilir. 4-5 üst düzey teknik adamın bir araya gelip, 4 maçta bu takımı Dünya Kupası'na götürmesi gerekiyor. Bakın bir adam, iki adam demiyorum 4-5 akil adam gelsin. Gurbetçilerin performansını iyi bilen, yabancı dili olan, ülkedeki futbolu bilen, taktik konusunda uzman insanlar bir araya gelip Milli Takım'ı Dünya Kupası'na götürebilir. Benim düşüncem bu."

Hikmet Karaman olaya çok farklı bir bakış açısı getirdi! Milli Takım için koalisyon istedi

Son Dakika Spor Hikmet Karaman olaya çok farklı bir bakış açısı getirdi! Milli Takım için koalisyon istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Arda Songür: Baktı tek başına gelemiyor, kaynak yapmaya çalışıyor. 15 12 Yanıtla
  • emrah dogan: gerçekten Türk milletinin hala umudu var mı bu dünya kupasına gitme konusunda. grupta en fazla 3. olacak Türkiye..belk o bile zor. 2 2 Yanıtla
  • Mustafa Cingöz: Mantık güzel ama olay sahaya kötü yansır çünkü oyuncu seçimlerini kim yapacak,oyuncu değişikliğini kim yapacak teknik direktörkerden birinin ilk 11,de olmasını istemediği bir oyuncuyu diğer teknik direktör ilk 11,de olmasını isterse yada oyundan çıkarmak istediği bir oyuncuyu diğer teknik direktör oyundan çıkarmak istemezse ne olacak 1 0 Yanıtla

Advertisement