Hocasından Galatasaray İtirafı! - Son Dakika
Spor

Hocasından Galatasaray İtirafı!

Hocasından Galatasaray İtirafı!

''Galatasaray Nakoulma'yı almak istedi!'' İşte Nakoulma ve Galatasaray transfer iddiasının detayları...

21.03.2017 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem ülkemizde de forma giyen ve ara transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'e katılan Prejuce Nakoulma için Galatasaray itirafı! Dünya Kupası Elemeleri için Prejuce Nakoulma'yı Burkina Faso Milli Takım kadrosuna alan teknik direktör Paulo Duarte, golcü oyuncuyla ilgili ilginç bir itirafta da bulundu.

Prejuce Nakoulma'yı milli takıma davet eden Duarte, golcü oyuncunun yeteri kadar şans bulmadığını söylerken, Kayserispor'dan önce Galatasaray'ın transferi için girişimde bulunduğunu bildiğini söyledi.

Fransız basınına verdiği röportajında Nakoulma hakkında da konuşan Paulo Duarte, "Ben iyi bir futbolcunun sadece Avrupa'nın 5 büyük liginde oynaması gerektiğini düşünmüyorum. Fransa Ligue 1'de oynamak bir oyuncuya vizyon katacaktır, kabul ediyorum. Bana göre Nakoulma istediği şansı yakalayamadı. Polonya'da çok zaman kaybetti. Türkiye'ye geldiğinde de Mersin'den daha iyi bir yerde oynama şansı bulamadı. Bir şans geldi, Kayserispor'dan önce Galatasaray'ın onu transfer etmek istediğini biliyorum ama onlar da yapamadı ve Kayseri'ye gitti" ifadelerini kullandı.

Duarte, Nakoulma'dan övgü dolu sözlerle bahsederken Afirka'nın en iyi futbolcuları arasında yer aldığını da söyledi.

Devre arası transfer döneminde Nantes'e giden Nakoulma, Ligue 1'de şu ana kadar oynadığı 13 maçta 2 gol atabildi.

Kaynak: Sporx.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Hocasından Galatasaray İtirafı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement