İl Protokolünden Karabükspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Spor

İl Protokolünden Karabükspor'a Moral Ziyareti

İl Protokolünden Karabükspor\'a Moral Ziyareti

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Rektör Porf. Dr. Refik Polat ve TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’u ziyaret etti.

15.07.2016 14:09

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Rektör Porf. Dr. Refik Polat ve TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bolu'da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabük spor'u ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül tarafından karşılan heyet, daha sonra kırmızı-mavili takımın idmanını izledi. Heyet idman sonrası futbolculara baklava ve lokum ikram ederek sohbet etti.

'Vali Aktaş'tan çağrı'

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, göreve başlayalı bir ay olduğunu ve Karabük'ü hızlıca tanıdığını söyleyerek, "Çok dinamik ve hareketli bir il. Karabük'te çok daha güzel şeyler yaparız diye ümit ediyoruz. Karabükspor bir yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıktı ve hakkı süper ligdi. Bu yıl inşallah daha başarılı sezon geçirirler diye umut ediyoruz. Valilik olarak Karabükspor'un arkasında olarak her türlü konuda destekleyeceğimizi bu ziyaret ile kendilerine ilettik. Futbolda başarılı olmanın başında taraftar desteği gelir. Geçen yıl seyirci noktasında takım sıkıntı yaşamış. Karabükspor taraftarlarına ve halkımızın takımına sahip çıkıp mümkün oldukça maçlara gitmeleri tavsiyesinde bulunuyorum" dedi.

Rektör Polat: "Her türlü destek vermeye hazırız"

KBÜ Rektörü Prof. Refik Polat ise Kardemir Karabükspor'a üniversite olarak her zaman destek vermeye hazırız olduklarını söyledi.

Polat, "Tatlımızı alarak geldik ve destek verelim istedik. Bizde Beden Eğitimi Yüksekokulu var ve bu kapsamda Karabükspor'umuz ve İl Spor Müdürlüğü olarak birlikte işler yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar hem alt yapı hem de stadımızın kullanılması konusunda her türlü desteği de vermeye hazırız. Bu yıl spor okulu açmayı planlıyoruz ve bunu faaliyete geçireceğiz. Geçen sezon öğrencilerimizi maçlara gitmeleri konusunda elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu sezon stadı doldurmak istiyoruz ve üniversite olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Güçlü bir takım olacağı kanaatindeyiz ve kalıcı bir takım olacağı arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Özcan: "Tribünlerde, takımda bu sezon farklı olacak"

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden çıkan Kardemir Karabükspor'a motivasyon ve destek olmak adına ziyarete geldiklerini, bu sezon hem TSO adına hem de diğer STK'lar olarak takıma geçen sezon verdikleri desteği arttırarak fazlasıyla vermeye gayret edeceklerini söyledi.

Özcan, futbolcuların uyumları ve hocanın gayretlerinin de kendilerine ayrıca moral verdiğini kaydederek, "Biz ne yaparsak yapalım, gelelim ziyaret edelim, futbolcular ellerinden geleni yapsın, transferler yapılsın ama eğer Karabükspor yine boş tribünlere oynayacaksa bunun hiç kıymeti yok. Marifet iltifata tabidir. Dolayısıyla burada futbolcularımız, yönetici kadrosundaki arkadaşlarımız, başkanımız ellerindeki bütçeleri dahilinde transfer yapmaya çalışıyorlar. Bundan sonraki süreç esnafımıza, sporseverlere, halkımıza, emeklimize ve öğrencimize iş düşmekte. Bu sezon tribünlerde farklı olacak, Karabükspor'da farklı olacak. Buradan çağrımızı yaparak yeni sezonda takımımın dolu tribünlere oynamasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

TSO Başkanı Özcan ayrıca, kulüp tarafından açıklanan ve Pazartesi gününden itibaren satışa çıkacak kombineler için ise STK, Dernek, Cemiyet ve Odalar çağrıda bulunarak, yönetim ve üyelere kombine almaları noktasında öncülük etmelerini istedi.

Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ise ziyaretin kendileri için önemli bir motivasyon olduğunu kaydederek, Vali, Rektör ve Tso Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İl Protokolünden Karabükspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement