Inter'i deplasmanda yenen Arsenal 7'de 7 yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Inter'i deplasmanda yenen Arsenal 7'de 7 yaptı

Inter\'i deplasmanda yenen Arsenal 7\'de 7 yaptı
21.01.2026 00:57

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. hafta maçında Arsenal, deplasmanda Inter'i 3-1 mağlup etti. İngiliz devi, Şampiyonlar Ligi'nde 7'de 7 yaparak liderliğini sürdürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. hafta maçında Inter ile Arsenal karşı karşıya geldi. San Siro'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Arsenal, 3-1'lik skorla kazandı.

3 GOLLE 3 PUAN GELDİ

İngiliz devi Arsenal'e galibiyeti getiren golleri 10 ve 31. dakikada Gabriel Jesus, 84. dakikada Viktor Gyökeres kaydetti. Inter'in tek golü ise 18. dakikada Petar Sucic'ten geldi.

ARSENAL 7'DE 7 YAPTI

Bu sonuçla birlikte Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde 7'de 7 yaptı ve 21 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Inter ise 12 puanda kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin bir sonraki maç haftasında Arsenal, Kairat Almaty'yi ağırlayacak. Inter, Borussia Dortmund deplasmanına gidecek.

Son Dakika Spor Inter'i deplasmanda yenen Arsenal 7'de 7 yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement