İran Milli Takımı kamp için Antalya'ya geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İran Milli Takımı kamp için Antalya'ya geldi

İran Milli Takımı kamp için Antalya\'ya geldi
24.03.2026 21:26

ABD ve İsrail'in saldırıları altında olan İran Milli Takımı, hazırlık maçları kapsamında Antalya'da kampa girdi. 1 Nisan'a kadar Belek'teki bir otelde kalacak olan İran Milli Takımı, bu süre zarfında Nijerya ve Kosta Rika ile hazırlık maçları oynayacak.

ABD ve İsrail'in saldırıları altında yer alan İran Milli Takımı'nın ABD, Kanada ve Meksika'da düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyor.

İRAN MİLLİ TAKIMI ANTALYA'DA

Yaşanan belirsizliğe karşın İran Milli Takımı hazırlık maçları kapsamında kamp için Antalya'ya geldi. 1 Nisan'a kadar Belek'te bulunan 5 yıldızlı bir otelde kampa giren İran Milli Takımı bu süreçte 2 hazırlık maçı oynayacak.

İran Milli Takımı kamp için Antalya'ya geldi

2 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

27 Mart'ta Nijerya, 31 Mart'ta ise Kosta Rika ile Antalya'da hazırlık maçı yapacak olan İran Milli Takımı ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Amir Ghalenoei gözetiminde konakladıkları otelin futbol sahasında yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve yarım sahada çift kale maç yaptı.

Son Dakika Spor İran Milli Takımı kamp için Antalya'ya geldi - Son Dakika


Advertisement