İsmail Kartal, Mersin Yolunda - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal, Mersin Yolunda

İsmail Kartal, Mersin Yolunda

Fenerbahçe'de kaybedilen şampiyonluğun sorumlusu olarak gösterilen İsmail Kartal için Mersin İdman Yurdu devreye girdi.

01.07.2015 10:12  Güncelleme: 10:38

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve son haftalarda şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdığı için görevinden istifa eden İsmail Kartal için sürpriz bir takım devreye girdi.

ÇALIMBAY'IN YERİNE KARTAL

Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Mersin İdman Yurdu'nda bir yıldır devam ettirdiği teknik direktörlük görevini bıraktığını duyurmuştu. Çalımbay'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışına giren Mersin ekibinde, sürpriz bir şekilde İsmail Kartal ismi gündeme geldi. Kadrosunda birçok tecrübeli ismi bulunduran Mersin İdman Yurdu, geçtiğimiz sezon aldığı sürpriz sonuçlarla adından söz ettirmişti.

İSMAİL KARTAL: NEDEN OLMASIN

Çalımbay'ın istifasının ardından Kartal için nabız yoklayan Mersinli yöneticiler, ilk görüşmede istediğini aldı. Sporterim'in Mersin İdman Yurdu'na yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Kartal'ın "Şartlar olgunlaşırsa neden olmasın" diyerek Akdeniz temsilcisine yeşil ışık yaktı.

Kaynak: Sporterim

Son Dakika Spor İsmail Kartal, Mersin Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • tc: çok bile sana mersin 4 2 Yanıtla
  • ramazan mertoglu: inşallah anlaşırlar seninle ismail kartal başarılar dilerim 2 1 Yanıtla
  • MASAL: MERSİN KESİN DUSER. 1 0 Yanıtla
  • TOROSKAPLANI: Transfer yasağıda var bildiğim kadarı ile işleri çok zor.Eldeki mevcut kadro ile İsmail Kartal başarıyı elde ederse tebrik edilmesi gerekir.İmkansız diyorum. 0 0 Yanıtla
  • ALİCANZADE: MERSİNE PTT 1.LİG HAYIRLI OLSUN BU ADAMDAN BAŞARI OLSAYDI FB DE OLURDU.İSMAİL KARTAL DEMEK AZİZ NE DERSE O OLUR DEMEK.MERSİN DEYKEN DE KİM GİRECEK ÇIKACAK DİYE AZİZİ ARAR MI 0 0 Yanıtla
  • selim: Alemsiniz alem 0 0 Yanıtla

Advertisement