İsmail Kartal'ın Transfer İsteğine Yıldırım Veto - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal'ın Transfer İsteğine Yıldırım Veto

İsmail Kartal\'ın Transfer İsteğine Yıldırım Veto

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın transfer isteğine, Sarı Lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım'dan olumsuz cevap geldi.

02.09.2014 08:32  Güncelleme: 09:25

Sarı lavivertli ekibin teknik patronu, Başkan Aziz Yıldırım'dan yerli bir golcü istedi ancak Yıldırım bu isteüe negatif bir dönüş yaptı. Süper Lig için yeterli bir kadroya sahip olduklarını düşünen Başkan Yıldırım, bu sebeple yeni hocasının dileğini gerçekleştirmedi.

Hücum hattına yerli bir isim katarak biraz olsun alternatif oluşturmak isteyen Kartal'ın bu çabası ise sonuçsuz kaldı. Fenerbahçeli yöneticiler de kadroyu Süper Lig için yeterli buldular. Milliyet'in haberine göre Kartal'ın transfer çabaları böylece sonuçsuz kalmış oldu.

Bununla birlikte Kartal, Karabükspor maçının ardından çok zorlandıklarını ama bu maçtan galip ayrılacaklarını bildiklerini ifade etti. Sarı-lacivertli teknik adam, “Ben takımıma güveniyorum. Maç berabere biter diye hiçbir zaman şüphe duymadım. İlk maçımızı kazanmamız gerekiyordu. Çünkü şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz galip gelmişti. Trabzonspor deplasmanı öncesi 3 puan almak önemliydi.” diyerek güven verdi.

Son Şampiyon Fenerbahçe, böylece zorlu Karabükspor maçından 3 puan elde ederek lig macerasına başladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal'ın Transfer İsteğine Yıldırım Veto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement