İşte Takımların Tüm Transferleri ve Son Durumları... Vfşl Başlıyor! - Son Dakika
Spor

İşte Takımların Tüm Transferleri ve Son Durumları... Vfşl Başlıyor!

İşte Takımların Tüm Transferleri ve Son Durumları... Vfşl Başlıyor!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 16 Haziran'da 1907 Fenerbahçe Espor ile Dark Passage arasında oynanacak karşılaşma ile başlıyor. Büyük heyecanın başlamasına sayılı günler kala takımların son durumunu gelin hep birlikte beraber inceleyelim.

13.06.2018 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emir Soysal/ Skorer

İncelememize son şampiyon Bahçeşehir Supermassive ile başlıyoruz.

BAHÇEŞEHİR SUPERMASSIVE:

KMF finalinde rakibi Royal Bandits'i üstün bir oyun neticesinde 3-1 ile mağlup eden ve Kış Mevsimi Finali şampiyonu olan Bahçeşehir Supermassive, MSI 2018 için Ön eleme hakkı kazanarak Berlin'in yolunu tuttu.

Temsilcimiz, Brezilya'dan KaBuM, Okyanusya'dan Dire Wolves ve Japonya'dan PENTAGRAM'ın yer aldığı B grubunu 5 galibiyet 1 mağlubiyet gibi ezici bir üstünlük ile domine ederek grup 1.liğini elde etti. Temsilcimiz, Play-Off mücadelesinde ise Endonezyalı rakibi Evos Esports'a 3-1 mağlup olarak MSI 2018'e veda etti.

Kadrosunun tamamını koruyan Bahçeşehir Supermassive için hedef şampiyonluktan başkası değil!

1907 FENERBAHÇE ESPOR:

TBF 2017 Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, kadrosuna 2 oyuncu katarak beklentilerin bir kez daha TBF şampiyonluğunu olduğunu belirtti. Orman rolünde istenilen performansın bir türlü alınamadığı Koreli ormancı Chaser ile yollar ayrılarak Ormancı pozisyonu için taraftarın ve oyuncuların yakından tanıdıkları ve aynı zamanda TBF 2017 şampiyonluğunda büyük payı olan eski oyuncusu Move ile anlaştı. Ekip ayrıca son dönemin parlayan yıldızlarından Only35 ile anlaşarak Alt koridor ikilisinde bir rotasyon olabilmesinin ihtimallerini sağladı.

DARK PASSAGE:

Türk espor tarihinin en başarılı organizasyonlarından biri olan Dark Passage, kadrosunda büyük bir revizyona gitti ve geçtiğimiz mevsim takımda bulunan tüm oyuncularıyla yollarını ayırdı.

Takım, Öncelikle üst Koridor oyuncusu Marshall ile yollarını ayırarak Doğuş Üniversitesi Aurora'dan ayrılan Panky ile anlaştı.

Ardından yıldız Ormancısı KaKao'nun yerine Crush, Orta Koridor oyuncusu TRY'ın yerine ise geçtiğimiz mevsim Yükselme Ligi'ni domine eden ve Türk espor tarihinin en tanıdık simalarından biri olan LongB ile anlaşma sağladı.

Alt koridorda ise istenilen performansı bir türlü vermeyen Nişancı Ruvelius, takımdan gönderilen son isim oldu. Neredeyse son güne kadar Japone takımda kalacak gibi gözükse de kişisel sebeplerden dolayı o da bu mevsim profesyonel sahnede olmamayı tercih ederek takımdan affını istedi. Dark Passage, kadrosuna son olarak geçtiğimiz mevsim Yükselme Ligi ekiplerinden Team Cappadocia ile boy göstermiş olan Kairos'u monte ederek transferi kapattı.

ROYAL BANDITS:

Geçtiğimiz mevsime Oyun Hizmetleri'nin slot hakkını satın alarak başlayan Royal Bandits, Alt koridoruna HolyPhoenix ve Dumbledoge gibi yıldız isimler ile anlaşarak tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Üst koridor için geçtiğimz mevsim

Dark Passage'da gördüğümüz, genç yıldız adayları arasında yer alan Broken Blade ile anlaşma sağlayan ekip, Ormancı ve Orta Koridor rollerine Ever8 Winners'dan Malrang ve Cepted ile anlaşarak kadrosunu duyurdu. Ligde yer alan en kaliteli kadrolardan birine sahip olan Royal Bandits, mutlak hedef olarak kendilerine şampiyonluğa belirlemişti. Mevsim içinde şampiyon Bahçeşehir SuperMassive'e karşı güzel oyunlar ortaya koymuş olsalar da, makro oyunda göstermiş oldukları eksiklikler neticesinde mevsim boyunca oynadıkları 4 maçı da rakibine karşı kaybetmişti. Ligde Bahçeşehir Supermassive fırtınası eserken, Royal Bandits ise mevsimi 2.bitirerek Mevsim finallerine katılmayı kafasına koymuştu. Nitekim öyle de oldu, Royal Bandits, Bahçeşehir Supermassive'in altında ligi 2.sırada tamamlayarak Mevsim Finallerine Yarı Final'den başlama hakkı kazandı. Yarı Finalde, rakibi Youthcrew'i 3-0 gibi net bir skor ile geçerek adını finale yazdırdı.

Finalde rakibi Bahçeşehir Supermassive olan yıldızlar karması, serinin genelinde rakibine kıyasla vasat bir performans sergileyerek seriyi 3-1 kaybetti. Mevsimin bitişiyle yıldız Koreli oyuncuları Malrang ve Cepted ile yollarını ayırdığını duyuran ekip, son olarak Yıldız nişancısı HolyPhoenix ile de yollarını duyurduğunu açıkladı. Giden yıldız oyuncuların yerine Ormancı rolü için, Closer, Orta Koridor için geçtiğimiz senelerde Galatasaray Espor takımından tanıdığımız Alman orta koridor oyuncusu Abbedagge ile anlaştı. Takım son olarak kariyerinde H2k, Copenhagen Wolves ve  Ninjas in Pyjamas takımlarında oynamış olan Çek nişancı Freeze ile anlaşarak kadrosunu tamamladı. Her ne kadar topluluk tarafından hedefin artık Şampiyonluk olmadığı ve hedeflerin küçüldüğü eleştirisi getirilse de Royal Bandits hala Bahçeşehir Supermassive'in ardından Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri.

HWA GAMING:

Dark Passage ile birlikte espor tarihinin en köklü takımlarından biri olan, ilk şampiyon HWA Gaming, mevsime Orta Koridor ve Nişancı değişikliği ile başladı. Sempatik tavırlarıyla taraflı-tarafsız herkesin sevgisini ve takdirini kazanan Achuu ile yollarını ayıran ekip, nişancı pozisyonunu genç oyuncu Innaxe ile doldurdu. Orta Koridor'da ise Yıldız oyuncusu Xico ile bir dönem ivme kazansada kötü gidişata dur diyemeyen ekip, Yıldız orta koridor oyuncusu Xico ile de yollarını ayırarak ondan boşalan Orta Koridor pozisyonuna eski adıyla Scarlet şimdi ki adıyla Telrac'ı getirdi. Genç ve yetenekli bir oyuncu grubunu bünyesinde tutan ekip, kağıt üzerinde zayıf gözükse de Vadi'de işlerin değişebileceği kanısını taşıyor.

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ AURORA:

Geçtiğimiz mevsimi oldukça iyi geçiren ekiplerden birisi de hiç kuşkusuz Doğuş Üniversitesi Aurora oldu. Sezona Türk espor tarihinin en iyi oyuncusu olarak lanse edilen Naru'yu orta koridoruna getiren ekip, Nişancı pozisyonu için ise Koreli Rain ile anlaşma sağlayarak adeta dosta güven, düşmana korku saldı. Sezon başında kısmen kötü oynadıkları maçlar olsa da takım Mevsim finalleri yaklaştıkça kendini buldu ve adını yarı final'e yazdırdı. Yarı finalde Mevsim şampiyonu Bahçeşehir Supermassive'in rakibi olan ekip Vadi'den 3-1 mağlup ayrılsada taraflı tarafsız herkesin takdirini ve sempatisini kazandı. Yaz mevsimine gelindiğinde takım kadrosuna tek bir değişikliğe giderek kadrosunu korumayı başaran ekiplerden biri oldu. Üst Koridor oyuncusu Panky yerine, Üst Koridor yıldız oyuncuları arasında yer alan Hioss ile anlaşma sağlayan ekip, bu mevsimde çok can yakacak gibi gözüküyor!

YOUTHCREW:

Tıpkı Doğuş Üniversitesi Aurora gibi YouthCrew'da,  kadrosundan yalnızca 1 oyuncu ile yollarını ayırarak iskelet kadrosunu korumayı başardı. Orta Koridor'da CoCo ile yollarını ayıran ekip, İsveçli MagiFelix ile anlaşma sağladı. Üst Koridor'da Şampiyonluk Ligi'nin en yetenekli oyuncularından olan Elwind'i kadrosunda bulunduran takım, Alt koridorda ise ligin  hem en temkinli v hem en yetenekli nişancılarından birini barındırıyor; Madness.!

BURSASPOR ESPORTS:

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin çiçeği burnunda ekibi Bursaspor Esports, geçtiğimiz mevsim Beşiktaş Esports'u 2-0 geriden gelip 3-2 yenerek Şampiyonluk Ligi'nin yolunu tutan Macro Maniacs'ın slot hakkını alarak eSpor sahnesine adım attı. Kadrosunda diğer takımlara göre kısmen yeni yüzlere yer varan takım, Alt koridora Twitch yayınlarından tanıdığımız gurbetçi oyuncu Hades UnderWorld ile anlaşarak tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Destek pozisyonu için kariyerinde daha önce sırasıyla Dark Passage ve Bahçeşehir Supermassive formaları giyen yıldız adaylarından Tolerant ile anlaşan takım, Üst Koridor için Ragner, Ormancı için Stefan ve son olarak Orta koridor için ise Milica ile anlaşarak transferi sonlandırdı. Her ne kadar kağıt üstünde zayıf gibi gözükseler de Bursaspor Esports, agresif alt koridoru ile rakiplerine adeta 'Kolay lokma değiliz!' mesajı veriyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İşte Takımların Tüm Transferleri ve Son Durumları... Vfşl Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.


Advertisement