İsveç'te Johan Elmander Olay Oldu!.. - Son Dakika
Spor

İsveç'te Johan Elmander Olay Oldu!..

İsveç\'te Johan Elmander Olay Oldu!..

İsveç'in Kazakistan ile oynadığı 2014 Dünya Kupası Elemelerinde hedefte Johan Erik Calvin Elmander vardı.

12.09.2012 15:00  Güncelleme: 16:11

- SPORX DIŞ HABERLER - İsveç'in Kazakistan ile oynadığı 2014 Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmasında İsveçli taraftarların hedefinde Johan Erik Calvin Elmander vardı. Galatasaray'da top koşturan tecrübeli forvet oyuncusu Kazakistan karşısında alınan 2-0'lık galibiyette ilk 11'de sahaya çıkarken 85.dakikada yerini Marcus Berg'e bıraktı. 27.dakikada sarı kart gören oyuncunun maçtaki performansı beğenilmezken İsveçli taraftarların tepkisine karşılık Elmander de tepkiliydi ve ilginç bir olaya imza attı. İLGİNÇ DİYALOG Maçın 80. dakikasında bir taraftar ile münakaşaya giren Elmander İsveç forması altındaki bayrağı göstererek tepkisini gösterdi.

Bir taraftarın verdiği bilet parasını hatırlatarak 80. dakikada isyan ederken Johan Elmander'e "Biraz yüreğini göster, taraftar için oyna" diye bağırması üzerine sinirlenen Elmander dönerek buna karşılık verdi. Maç sonrasında İsveçli girdiği münakaşanın salakça olduğunu kabul ederken buna aldırış etmemesi gerektiğini belirtti. Elmander'e tepki gösteren Joakim adındaki taraftarın ise Malmö'den Helsinborg'a bu maç için gelen bir İsveçli olduğu ortaya çıktı. Öte yandan İsveçli forvet eleştirileri kabul ederken "Kariyerimin en kötü milli maçıydı" dedi ve taraftarların böyle oyunlar karşısında kendilerinde tepki verme hakkı olduğunu düşündüğünü söyledi. A Milli Futbol Takımımızın Estonya ile oynadığı maçın son bölümünde Burak Yılmaz bir pozisyonda pas vermek yerine şut çekince taraftarların tepkisini almış, bu tepki karşısında da Yılmaz G.Saray'dan takım arkadaşı Elmander gibi taraftarlara dönerek sitemde bulunmuştu.

İsveç'in Kazakistan karşısındaki 11'i şu şekildeydi; 1- Andreas Isaksson, 2-Mikael Lustig, 3-Jonas Olsson, 4-Andreas Granqvist, 17-Behrang Safari, 7-Sebastian Larsson, 6-Rasmus Elm (8-Anders Svensson, 63), 16-Pontus Wernbloom, 20-Ola Toivonen (20-Emir Bajrami, 56), 11-Johan Elmander (22-Marus Berg, 85), 10-Zlatan Ibrahimovic

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor İsveç'te Johan Elmander Olay Oldu!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement