İtalyan Ekibi Parma, İflasa Koşuyor - Son Dakika
Spor

İtalyan Ekibi Parma, İflasa Koşuyor

Kasasında sadece 40 bin Euro kalan bir zamanların efsane ekibi Parma, stat güvenlik görevlilerinin maaşını ödeyemeyince Udinese ile oynayacağı lig maçı ertelendi.

20.02.2015 17:49  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Ligi'nin köklü ekiplerinden Parma, parasızlık yüzünden maça çıkamayacak duruma geldi. Kasasında sadece 40 bin Euro kalan sarı-lacivertliler, stat güvenliğinin parasını ödeyemeyince Udinese ile oynayacağı lig maçı ertelendi.

Sekiz aydır maaşlarını alamayan güvenlik görevlileri maça çıkmayacaklarını belirtince, karşılaşmanın oynanmamasına karar verildi.

ANTRENMAN İPTAL!

Ligde son sırada yer alan Parma'da teknik direktör Roberto Donadoni, cuma günkü antrenmanı iptal etti.

Kulübün yeni sahibi Giampietro Manenti, Parma Belediye Başkanı Federico Pizzarrotti, Futbolcular Birliği ve İtalya Ligi yöneticileri tesislerde toplantıda bir araya geldi.

"HESAPLARIMIZA PARA YATMADI"

Toplantı çıkışı takımın tecrübeli oyuncularından Alessandro Lucarelli, "Kulübün sahibi Manenti ödemelerin bir teknik aksaklıktan kaynaklandığını söyledi. Vaat ettiği tarihte hesaplarımıza herhangi bir para yatmadı. Zaman daralıyor ve böyle devam ederse korkarım takım olarak başımızın çaresine bakmak zorunda kalacağız" diye konuştu.

"HER ŞEY DAHA KÖTÜYE GİDİYOR"

Parma Belediye Başkanı Pizzarrotti ise, "Toplantıda birçok şey konuşuldu. Ama sözlerle maaş ödenmiyor. Manenti zaman istedi. Umarım bir çözüm bulunur. Durum gerçekten çok kötü ve her geçen saat biraz daha kötüye gidiyor" dedi.

EFSANELERİN TAKIMI

İtalyan ekibi, geçtiğimiz yıllarda Hernan Crespo, Gianluigi Buffon, Filippo İnzaghi, Cannavaro, Thuram, Mutu, Alberto Gilardino, Matias Almeida, Stephen Appiah gibi yıldız futbolcuları bünyesinde barındırmış ve isminden söz ettirmişti.

İtalyan Ekibi Parma, İflasa Koşuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İtalyan Ekibi Parma, İflasa Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BİLİNMEZ: GÜZEL 3 2 Yanıtla
  • CANER: kredi çekip alacam bu takımı 1 0 Yanıtla
  • TS güray: italya da futbol bitti juve her sene şampiyon bitirir ama lig harici hiç bir başarı elde edemez hey gidi milan ne hallere geldi 0 0 Yanıtla
  • hülooğğğ: parma milan inter büyük mali kriz de 0 0 Yanıtla
  • Son sözüm: Udinesse handicaplı alır maçı:)) 0 0 Yanıtla

Advertisement