İzmir'e All-Star Şoku - Son Dakika
Spor

İzmir'e All-Star Şoku

İzmir\'e All-Star Şoku

Türkiye Basketbol Federasyonu, Spor Toto Basketbol Ligi'nde daha önce 23-24 Ocak'ta İzmir'de yapılacağı açıklanan All-Star organizasyonunu İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena'ya aldı.

02.01.2016 14:26

Türkiye Basketbol Federasyonu, Spor Toto Basketbol Ligi'nde daha önce 23-24 Ocak'ta İzmir'de yapılacağı açıklanan All- Star organizasyonunu İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena'ya aldı.

Geçtiğimiz 1 Aralık'ta basketbolun yıldızlarını bir araya getirecek etkinliğin İzmir'de yapılacağını duyuran federasyon, İstanbul kararının gerekçesi olarak Halkapınar Spor Salonu'ndaki yenileme çalışmalarında yaşanan aksaklıkları gösterdi. Kentte 2005 yılındaki Üniversiade oyunları için inşa edilen 10 bin kişilik Halkapınar Spor Salonu'nda çalışmalar nedeniyle yaz aylarından beri büyük organizasyon düzenlenmedi.

Salonda zemin ve soyunma odalarının yenilenmesi için ihale geçtiğimiz haftalarda yapıldı. İnşaat önümüzdeki günlerde başlayacak. Mevcut durumda Halkapınar'da All-Star organizasyonu yapılması için engel olmadığı savunan İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, "All-Star'a hazırlanırken böyle bir haber aldık. Bu İzmir'e verilen bir cezadır. Şu an salonun içi maç oynamaya hazır durumda. Küçük çaptaki çalışmalar salon dışında devam ediyor. Biz salon içindeki çalışmaları All-Star nedeniyle ertelemiştik. Basketbol Federasyonu yanlış bir ifade kullanmış. Gerekli şikayetleri yapıp haberi tekzip edeceğimizi söyledik. Haberi yayından kaldırdılar" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İzmir'e All-Star Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement