Rus Ekibi Kuban'ı Şaşırtan Olağanüstü Koruma - Son Dakika
Spor

Rus Ekibi Kuban'ı Şaşırtan Olağanüstü Koruma

Rus Ekibi Kuban\'ı Şaşırtan Olağanüstü Koruma

Euroleagu'de Pınar Karşıyaka maçı için İzmir'e gelen Lokomotiv Kubanlı oyuncular, kendileri için alınan olağanüstü güvenlik önlemleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

09.12.2015 19:14  Güncelleme: 14:50

Turkısh Airlines Euroleagu C Grubu'ndaki 9'uncu maçında bugün Karşıyaka Arena'da saat 19.00'da Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban, dün akşam İzmir'e olağanüstü güvenlik önlemleri arasında geldi.

OLAĞANÜSTÜ KORUMA

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinden sonra başlayan kriz sürecinde, Rusya'nın charter uçuşları yasaklaması yüzünden özel uçuşunu iptal edip, İstanbul üzerinden THY'nin tarifeli uçağı ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na gelen Kuban'ı VIP çıkışından itibaren 3 otobüs dolusu çevik kuvvet polisinin yanı sıra Yunus olarak bilinen motosikletli polis ekipleri ile çok sayıda sivil polis aracı yakın korumaya aldı.



RUSLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Dikkat çekmemek için her zaman olduğunun aksine takım eşofmanlarının yerine farklı renkli eşofmanlar ve sivil kıyafetler giydikleri gözlenen Lokomotiv Kuban'ın oyuncuları alınan önlemler karşısında şaşkına dönerken, ABD'li basketbolcular polis ekiplerini ve medya mensuplarını cep telefonu kamerasıyla görüntülemekten kendilerini alamadılar.


TRAFİK IŞIKLARINDA DURMADI

Bu arada polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle Rus kafilesini taşıyan otobüsün havaalanı ile otel arasındaki güzergahta trafik ışıklarında durmasına izin vermedi. Polislerin yarın sabah yapılacak ter antrenmanı ve akşam oynanacak maçta da olağanüstü önrlemlerini sürdüreceği bildirildi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Rus Ekibi Kuban'ı Şaşırtan Olağanüstü Koruma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement