Janko: Celtic İçin Glasgow'a Kadar Yürürüm - Son Dakika
Spor

Janko: Celtic İçin Glasgow'a Kadar Yürürüm

Janko: Celtic İçin Glasgow\'a Kadar Yürürüm

Trabzonspor'un santrforu Marc Janko, Celtic'e imza atabilmek için gerekirse Türkiye'den Glasgow'a kadar yürüyebileceğini söyledi.

11.01.2014 18:41  Güncelleme: 19:20

Trabzonspor'un adı İskoç basınında ara transfer için Celtic'in Yunan forveti Georgios Samaras ile anılıyor. Takımın Avusturyalı santrforu Janko'dan da tam tersi istikamette yol almak istediğini belirten ilginç bir çıkış geldi.

"YETER Kİ GİDEYİM"

İskoç basınından Daily Record'a konuşan Marc Janko "Eğer Celtic goller atacak bir golcü arıyorsa onlara dürüstçe söylüyorum ki transfer için gerekirse Türkiye'den Glasgow'a kadar yürürüm!" dedi.

30 yaşındaki oyuncunun adı 2009'da da Celtic için anılmış ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Janko  "Eğer Celtic'le yeniden masaya oturma şansını yakalayabilirsem, kesinlikle ilgimi çeker. Bir kaç yıl önce Salzburg'da oynadığım sırada iki gün süren bir görüşmemiz olmuştu.

"PİŞMANIM"

2009'da Glasgow'da Gordon Strachan ile buluşmuştuk ayrıca Bay Lennon'la(kulübün şu anki menajeri) ofisindeki görüşmeyi de hiç unutmuyorum. Oldukça iyi bir görüşmeydi, bana antrenman sahasını da göstermişti. Bana bir şehir turu attırmışlardı. Ayrıca harika bir stadyum turu da atmış ve dolu olduğunda ne kadar muhteşem görüneceğini düşünmüştüm" diyerek görüşmeyi ve transferin gerçekleşmemesinden duyduğu pişmanlığı anlattı.

"SORUN CELTIC DEĞİLDİ"

Janko, transferin gerçekleşmemesinin Celtic'ten kaynaklanmadığını da belirtti. "Salzburg'la olan anlaşmama nedeniyle transfer mümkün olamadı. Red Bull'un sahibine bir sezon daha Salzburg'da kalacağıma söz vermiştim. O bir yıldan sonra önce Hollanda'da iyi bir dönem geçirdiğim Twente'ye, sonra da çok cazip bir teklifle gelen Porto'ya gittim. Ama o zamandan beri işler benim için pek iyi gitmedi. Eğer farklı bir seçim yapabilseydim Celtic'te oynuyor olurdum" diyerek kısa bir kariyer özetinin yanı sıra Celtic'te oynama isteğini de anlattı.

Janko bu sezon ligde yalnızca dört maçta forma giyebildi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Janko: Celtic İçin Glasgow'a Kadar Yürürüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fty: siego 3 0 Yanıtla

Advertisement