Jennifer Lopez'e Antalyaspor forması hediye edildi! - Son Dakika
Spor

Jennifer Lopez'e Antalyaspor forması hediye edildi!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya'ya konser için gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e üzerinde isminin yazılı olduğu ve Antalya'nın plaka kodu olan 07 numaralı forma hediye etti.

08.08.2019 14:03  Güncelleme: 19:31

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, konser vermek için Antalya'ya gelen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e üstünde isminin yazdığı forma hediye etti. Jennifer Lopez, hediye edilen formaları ailesine giydirdi.

TWİTTER'DAN YAYINLADI

Antalyaspor Kulüp Başkanı Öztürk, sahibi olduğu otelde sahne alan ünlü sanatçıyla konserden sonra bir araya geldi. Ali Şafak Öztürk'ün, Lopez'e üzerinde şarkıcının ismi yazılı Antalya'nın plaka kodu 07 numaralı forma hediye ettiğini fotoğraflar Antalyaspor'un resmi Twitter hesabından da paylaşıldı.

Jennifer Lopez'e Antalyaspor forması hediye edildi!

Öztürk daha sonra kendi sosyal medya hesabından aynı fotoğrafları, "Jennifer Lopez de #BizAntalyasporuz dedi. Antalya haritalı formamızı ailesine giydirdi" notuyla paylaştı.

Jennifer Lopez\'e Antalyaspor forması hediye edildi!

Son Dakika Spor Jennifer Lopez'e Antalyaspor forması hediye edildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Feryal: Eminim çok sevinmiştir-:))) çöpe atar giymez 3 0 Yanıtla
  • kim bu: Formayı hediye eden dangalak. kendi konseri için 7000 bilet belirlenmesine sebep olan kişiye formayı 100000 ye satacaksın. 0 0 Yanıtla
  • T: Aynen :-)) 0 0 Yanıtla

Advertisement