Servet değerinde paraya "Evet" dedi! İşte Jorge Jesus'un gideceği yeni takımı - Son Dakika
Spor

Servet değerinde paraya "Evet" dedi! İşte Jorge Jesus'un gideceği yeni takımı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu. Suudi Arabistan'dan Ar Riyadiyah'da yer alan habere göre, Portekizli çalıştırıcının kariyerine Suudi Arabistan Milli Takım Teknik Direktörü olarak devam edeceği ve 3 yılda 30 milyon euro kazanacağı öne sürüldü.

07.06.2023 16:58  Güncelleme: 17:12

Süper Lig devi Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen fakat istenen başarıyı sergileyemeyen Jorge Jesus hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

3 YILLIK ANLAŞMAYA VARDI

Suudi Arabistan'dan Ar Riyadiyah'da yer alan habere göre, Jesus, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile milli takım teknik direktörlüğü için 3 yıllık anlaşmaya vardı.

30 MİLYON EURO KAZANACAK

Deneyimli çalıştırıcı, Suudi Arabistan Milli Takım Teknik Direktörlüğü için 3 yıl ve 10 milyon euro maaş alacağı, ve toplam 30 milyon euro para kazanacağı ifade edildi.

FENERBAHÇE KARNESİ

68 yaşındaki teknik adam, 2022-23 sezonunun başında Fenerbahçe''nin başına geçti. 51 maçlık periyotta 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 2.20 puan ortalaması tutturdu.

Geleceği merak konusuydu! Jesus''un yeni takımı belli oldu
Servet değerinde paraya "Evet" dedi! İşte Jorge Jesus\'un gideceği yeni takımı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Servet değerinde paraya 'Evet' dedi! İşte Jorge Jesus'un gideceği yeni takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Emir Emir: HEMEN GİT,CRESPO,MERT HAKAN,ZACJ,SERDAR DURSUN,İSMAİL YÜKSEK BU ADAMLARI LİGDE ÇOK AZ KULLANDI,DERBİLERDE EKSİK HATALI OYUN VE KADRO İLE CANIMIZDAN BEZDİRDİ.YOL AL HADİ. 50 11 Yanıtla
  • Efekent Sen: Adam yapacagi yapti galatasaray transferleri fenerden iyidi bu kadroyla bu kadar 28 16 Yanıtla

Advertisement