Jouse: Fenerbahçe'yi Yeneceğiz - Son Dakika
Spor

Jouse: Fenerbahçe'yi Yeneceğiz

Jouse: Fenerbahçe\'yi Yeneceğiz

Bursaspor'un yıldızı Josue, Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

20.11.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor'un futbolcularından Filipe Josue, taraftarlarının da desteğiyle 3 puanı alacaklarına inandığını bildirdi.

Josue ve kaleci Harun Tekin, kentte bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde yeşil-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi.

Yanlarında getirdikleri forma ve atkı gibi ürünleri oyunculara imzalatan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte konuşan Josue, Fenerbahçe ile zevkli ve güzel bir müsabaka oynayacaklarına inandığını söyledi.

Hem kendilerinin hem de rakiplerinin iyi takımlar olduğunu belirten Portekizli oyuncu, "Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Taraftarımız bize her zaman desteklerini belli ediyor. Özellikle takımımızın son dönemdeki performansıyla bu desteğin artmasını bekliyoruz. Sahamızda, takımların gelmeye korkacağı atmosferi oluşturmamız gerekiyor. Bunda da taraftarlarımız çok büyük bir anahtar olacaktır" diye konuştu.

Harun Tekin ise her maça 3 puanı almak için çıktıklarını vurguladı.

Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarının iyi gittiğini anlatan Tekin, "A Milli Takım'a seçilerek en büyük hedefimi gerçekleştirdim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Düzenli olarak seçilmek istiyorum, bunun için de daha çok çalışacağım. Taraftarlarımızı stada bekliyoruz. İnşallah Passolig kartlarını alıp stadı doldururlar. Onlar, bizim için büyük güç. Onlar olduğu zaman daha iyi ve hırslı oynuyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jouse: Fenerbahçe'yi Yeneceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement