Akhisar Maçı Sonrası Mahmut Uslu'yla Taraftarlar Kapıştı - Son Dakika
Spor

Akhisar Maçı Sonrası Mahmut Uslu'yla Taraftarlar Kapıştı

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, TM Akhisarspor maçı sonrasında kendisine tepki gösteren taraftarlarla söz dalaşına girdi.

05.03.2018 02:35  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'a geçen hafta mağlup olan Fenerbahçe'nin dün akşam Akhisarspor'a da yenilerek, şampiyonluk yarışında ağır bir yara daha aldığı maçtan sonra Kadıköy'de sinirler bir hayli gerildi.

Şok yenilgi nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğrayan Fenerbahçeli taraftarlar son dakikalarda Başkan adayı Ali Koç lehine tezahüratlar yaptı. Sonuca tepki gösteren sarı-lacivertliler, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" diye tempo tuttu. Neredeyse bütün tribünler bu tezahürata destek verdi.

MAHMUT USLU TARAFTARLARLA KAPIŞTI

Karşılaşmanın bitimiyle beraber tepkiler daha da yükseldi. Ülker Stadı'nda uzun süre, "Yönetim istifa" sesleri duyuldu. Şampiyonluk yolunda yaşanan bu kayıp büyük tepki aldı. Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına gidene kadar tepkiler devam etti.

"Yönetim istifa" sesleri maçın bitiş düdüğüyle birlikte daha çok arttı. Fenerium alt tribünde bulunan sarı-lacivertliler hep bir ağızdan, "Yönetim istifa" şeklinde tempo tutarken, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ayağa kalkarak öfkeli taraftarlarla sert şekilde tartışmaya başladı.

SÖZ DALAŞINA GİRDİLER

Bir hayli sinirlenen Mahmut Uslu'nun yönetim kurulunu istifaya çağıran sarı-lacivertliler ile uzun süre söz dalaşına girdiği gözlendi. Fenerium alttaki Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü bu sırada, "Yönetim istifa" tezahüratına devam ederken, diğer taraftarların ise Uslu ile tartışmayı sürdürdükleri görüldü.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 'yönetim istifa' tezahüratı yapan taraftarlarla tartıştı. Bir hayli sinirli gözüken Uslu'nun seyircilerle söz dalaşı dakikalarca sürdü.

Akhisar Maçı Sonrası Mahmut Uslu\'yla Taraftarlar Kapıştı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Akhisar Maçı Sonrası Mahmut Uslu'yla Taraftarlar Kapıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • İsmi lazım değil: Hocanızı da alıp gidin artık yeter 12 4 Yanıtla
  • osman: daha kötü olun beşiktaş maçını türkiyenin ahlaksız düzenbaz spor sahasına çeviren gidiler inşallah şampiyon olamazsınız. 7 5 Yanıtla
  • fb öğütücü: Bu Uslu diğer camialara yıllardır aynı çirkefliği yapıyor, sizinde hoşunuza gidiyordu. Buyurun şimdi aynı şeyi kendi camiasına yapıyor.Zamanında alkışlayanlar şimdi kızmayacaklar. 8 4 Yanıtla
  • Def(Def): Fenev ağlama-fenevv ağlama :) 6 5 Yanıtla
  • Rizeli: Bunu hakemin yanına bırakırsanız olacağı bu.hakemler doğruyor feneri trabzonu. 2 6 Yanıtla
    Avcı: Rizeli fenerliye bak sen , trabzonun hakkı hukukunu savunur olmuş, şikryle şampiyonluğu rllerinden çalarken neredeydiniz, hadi oradan 4 2
  • ,,,,,,,,,,: FENEV YENİLİNCE ÇİRKEFLEŞTİNİZ 4 3 Yanıtla
  • vatandaş: bir adama soy adı bu kadar mı uymaz :) 7 0 Yanıtla
  • Tarzan Münih: Acı varmı Mamut acı, onu bunu bıraktı şimdide kendi taraftarıyla kavga ediyor, taraftar ne derse sana haklıdır 6 0 Yanıtla

Advertisement