Kadın Futbol Takımından Gol Yağmuru - Son Dakika
Spor

Kadın Futbol Takımından Gol Yağmuru

Kadın Futbol Takımından Gol Yağmuru

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Lig ekiplerinden Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, 5 haftada 40 kez fileleri havalandırdı Osmaniye ekibi, en farklı galibiyetini 23 0'lık skorla Tarsus Gençle...

29.11.2013 11:12

ÜMİT KAHRIMAN - Türkiye Kadınlar Futbol 2. Lig ekiplerinden Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, 5 haftada 40 gol attı.

Lige bu sezon yükselen ve 5. Grup'ta mücadele eden Osmaniye ekibi, ilk 5 haftada 40 kez fileleri havalandırırken kalesinde 4 gol gördü. Ligde 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 9 puanla 3. sırada bulunan Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildi.

Adanagücü'nü deplasmanda 9-0 yenen Osmaniye ekibi, konuk ettiği Hatay Sürmeli'yi 7-0 mağlup etti.

Ligde ikinci yenilgisi, deplasmanda Adana Akdeniz Demirspor'la oynadığı 2-1 biten maçta alan Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, en farklı galibiyetine Tarsus Gençlerbirliği karşısında ulaştı. Osmaniye ekibi, bu maçta rakip fileleri 23 kez havalandırırken kalesinde gol görmedi.

"Amacımız, taraftarlarımıza güzel futbol izletmek"

Antrenör Veysel Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde yeni olmalarına rağmen başarıyla mücadele ettiklerini söyledi.

Tarsus Gençlerbirliği karşısında gol yemeden topu 23 kez rakip fileye gönderdiklerini anlatan Karaca, şunları kaydetti:

"Sporcularımız ilk 5 haftada hem oynadıkları oyun hem de aldıkları galibiyet ve attıkları gollerle taraftarın beğenisini topladı. Amacımız, taraftarlarımıza güzel futbol izletmek. Bunu başardığımızda galibiyet zaten kaçınılmazdır. Ligin yeni ekibiyiz. İki maçımızı kaybettik, üç maçımızı ise farklı kazanarak averajla üçüncü sıraya yerleştik. Beş haftada 40 gol atan sporcularımı kutluyorum. Bunu ekip olarak başardılar. Bu demektir ki takımımız, maç başına 8 gol atmış. Lige yeni başlayan bir ekip için önemli başarı sayılır. Grubumuzda yıllardır ligde mücadele eden güçlü rakiplerimiz var. Takımın zamanla daha iyi yere geleceğine inanıyorum." - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kadın Futbol Takımından Gol Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement