Botaşspor, Cumartesi günü start alacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nin (TKBL) 2012-2013 sezonu öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yeni sezonu TED Ankara Kolejliler ile yapacağı maçla açacak olan Botaşspor, Baş Antrenör Olcay Orak yönetiminde Menderes Spor Salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Taktik çalışmalar esnasında zaman zaman oyunu durdurarak, oyuncularına uyarılarda bulunan Orak, lige iyi başlamak istediklerini ifade ederek, "Takım olarak tüm çalışmalarımızı galibiyet adına yapıyoruz. Takım içindeki ortam çok iyi. Ben oyuncularıma güveniyorum. Cumartesi günü 14.00'te ligin güçlü ekiplerinden TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacağız, bu önemli karşılaşmada taraftarımızı salona bekliyoruz" dedi.
İdmanlardaki olumlu performansı ile göz dolduran Botaşspor'un Amerikalı oyuncusu ve takım kaptanı Courtney Paris ise, "Sezonun ilk maçında oynayacağımız iyi oyunla salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Adanalı basketbol severlerin bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan Adana Botaş'ın ayak bileğinden sakat olan tecrübeli basketbolcusu Christi Thomas dün yapılan idmanda yer alamadı. Doktor'un verdiği rapor doğrultusunda tedavisini sürdüren Christi Thomas kısa zamanda takımla birlikte çalışmalara başlayacak. - ADANA
Son Dakika › Spor › Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.