Kadınlar Eurocup - Son Dakika
Spor

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup B Grubu'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, grubun ikinci maçında Rusya'nın Chevakata Vologda takımıyla karşılaşacak.

11.11.2013 13:33

Kadınlar Eurocup B Grubu'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, grubun ikinci maçında Rusya'nın Chevakata Vologda takımıyla karşılaşacak. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, "Bu maçtan galip ayrılıp grupta 2'de 2 yapmak istiyoruz" dedi.

Grubun ilk maçında Bulgaristan ekibi Dunav 8806 Ruse deplasmanından 73-69'luk galibiyetle dönen Mersin ekibi, Çarşamba günü kendi evinde Chevakata Vologda ekibiyle karşılaşacak. Grubun favorisi olarak görülen Chevakata Vologda'yı yenerek grupta 2'de 2 yapmak isteyen Güney ekibi, çalışmalarını sürdürüyor.

Maçla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, tüm hedeflerini bu maçtan galip ayrılmak üzere kurduklarını belirterek, "Bu takım baktığımız zaman bu grubun favorisi gözüken bir takım. Amacımız burada iyi bir galibiyet alıp kupada 2'de 2 yapıp kentimizi ve ülkemizi sevince boğmak ama galibiyetimiz için en gerekli konu seyircilerimizin aramızda olması. Bütün Mersinlilerin bizi yalnız bırakmamasını, takımlarına destek vermesini istiyoruz. Destekleriyle inşallah galip gelmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Eurocup'daki hedeflerinden de bahseden Özcan, "Avrupa Kupası'nda 4 takımlı 7 gruptan oluşan bir statüde devam ediyoruz. En iyi üçüncülerle birlikte bu gruplardan sonra son 16'ya kalacağız inşallah. Bu grupta alacağımız dereceler son 16 içerisinde bulunacağımız sıralamayı belirleyecek. O yüzden bu gruptan alacağımız galibiyet ve averaj bizim için önemli. Eğer çok yukarılarda bir yerde olursak hedefimiz büyüyebilir. Şimdilik hedefimiz son 16'da en iyi yerde olmaktır" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Eurocup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement