Kaleci Setkus'un Yaptığı Büyük Hata Sivasspor'u Ateşe Attı - Son Dakika
Spor

Kaleci Setkus'un Yaptığı Büyük Hata Sivasspor'u Ateşe Attı

Süper Lig'de Sivasspor ile Akhisar Belediyespor'un karşı karşıya geldiği maçın 90. dakikasında ev sahibi ekibin kalecisi Setkus yaptığı büyük hatayla Yiğidolar'ı ateşe attı.

01.05.2016 19:00  Güncelleme: 09:55

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor, sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona ererken Sivasspor'un kalecisi Setkus, 90+1. dakikada yaptığı inanılmaz hatayla maça damgasını vurdu.




SETKUS'TAN İNANILMAZ HATA!

Kümede kalma mücadelesi veren ve mutlak 3 puana ihtiyacı olan Sivasspor Akhisar karşısında 51.dakikada Aatif'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın son bölümleri yaklaşırken ve Sivas 3 puana çok yakınken Yiğidolar'ın kalecisi Setkus 90+1'de inanılmaz bir hata yaptı.



SAHAYI AĞLAYARAK TERKETTİ

Rakipten kendisine son derece yavaş gelen topu hiç bir baskı olmamasına rağmen kontrol etmek isterken ayağının altıntan kaçıran Litvanyalı kaleci Sivasspor'u ateşe attı. 1-1 biten maç sonrası büyük bir yıkım yaşayan Sivasspor futbolcuları sahanın ortasında adeta çöküp kaldı. Yediği hatalı golle takımını 2 puandan eden Setkus ise maç sonrası gözyaşlarına hakim olamadı ve sahayı ağlayarak terk etti.

Kaleci Setkus\'un Yaptığı Büyük Hata Sivasspor\'u Ateşe Attı

Son Dakika Spor Kaleci Setkus'un Yaptığı Büyük Hata Sivasspor'u Ateşe Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ts.61.: etme bulma dünyası azize kurtarsın sizi korcana kapak olsun,,,şikeci sivas bay bay..seneye 1461 len trabzona bekleriz 21 20 Yanıtla
  • sivaslı: Laz samsunun kuyruk acısını anladıkta denizliye ne oluyor 19 10 Yanıtla
  • gs 31: turkıyede yabancı kalecı ıstemıyooozzzzzzz 3 3 Yanıtla
  • SALİH: ÖYLE HATA OLMAZ MAÇI SATTI HAİN 4 2 Yanıtla
  • mutlu: Mecnun istifa et artık babanın yeri değil ora 3 1 Yanıtla

Advertisement