Kanarya'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor'u deplasmanda yendi - Son Dakika
Spor

Kanarya'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor'u deplasmanda yendi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

02.03.2024 20:38  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ile kozlarını paylaştı.

OSAYI PERDEYİ AÇTI

Mücadelenin 25. dakikasında Edin Dzeko'nun pasında topla buluşan Osayi-Samuel rahat bir vuruşla topu ağlara yolladı. Fenerbahçe maçta 1-0 öne geçti.

Kanarya'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor'u deplasmanda devirdi

TADIC KESTİ, CENGİZ AFFETMEDİ

Attığı gol sonrası baskısını giderek arttıran Fenerbahçe'de 40. dakikada Tadic'in nefis ortasında arka direkte boş kalan Cengiz uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Kanarya'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor'u deplasmanda devirdi

SZYMANSKI'NİN PERFORMANSI TEPKİ ÇEKTİ

Mücadeleye damga vuran isim ise son dönemlerin formsuz futbolcusu Szymanski oldu. Szymanski, maç sırasında kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle tepki çekti. Yıldız futbolcu, art arda kaçırdığı gol fırsatları ile eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Kanarya'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor'u deplasmanda devirdi

FRED OYUNDA

Mücadelenin 65. dakikasında uzun zamandır sakatlığı bulunan Fred, oyuna dahil oldu. Yıldız futbolcu, oyuna girer girmez taraftarlardan alkış aldı.

KANARYA LİDER

Mücadeleyi 2-0 kazanan sarı-lacivertliler, puanını 73'e çıkararak maç fazlasıyla ezeli rakibi Galatasaray'ın 1 puan önüne geçti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Kanarya\'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor\'u deplasmanda yendi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Kanarya'ya ilk yarı yetti! Fenerbahçe, Hatayspor'u deplasmanda yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Emre Akcay: Tebrikler volkan hoca hatayı lig düşürüp fenerbahçeyi liderliğe taşıdığın için bir hataylı olarak bunu asla unutmuycaz. Belkı antrenor olamazsın fb ye ama yardımcı anternor olarak tebrikler 15 49 Yanıtla
    Tolga Arslanoğlu: Galatasaraylı kardeşim, bizim unutmadıgımız o kadar Kişi var ki, boş yapma. 38 8 Murat: Galatasarayli olduğun o kadar belliki seni Şikesaray seni 2 2 Emre Akcay: Yürüyün gidin lan sikeci kargalar 1 2
  • Bilal Aslan: Şampiyon FENERBAHÇE! 29 21 Yanıtla
    Ertan Çelik: Maç hakkında biraz yorum yapsana kardeş. AG-Gs maçlı sonrası çoşuyordun 3 0
  • Ertan Çelik: Fb çoçuğu Volkan DEMİREL 13 34 Yanıtla
  • Ali Arslan: Yıllarca top oynadım, sonrası yillarca seyrettiklerim oldu, Atilla Karaoğlan gibi yetersiz bilgisiz asla hakem olamayacak derecede kapasitesiz bir hakem görmedim,nasıl hakem olmuş nasıl buralara gelmiş inanılır gibi değil, tebrikler Fenerbahçeme ama halen sezon başı görüntüsünden uzağız, şu form düşüklüğü yaşadığım süreci kayıpsız atlatmak önemliydi. 26 0 Yanıtla
    Ertan Çelik: Halen Gs li. Ama volkan olunca o bile durduramadı sizi 2 12
  • Osman Gültas: Bakıyorum da burası kendilerini Aslan zanneden kediciklerle dolmuş miaauuu miaauuu gel psi psi psi. 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement