Kara Kartal' Anfield Semalarında! - Son Dakika
Spor

Kara Kartal' Anfield Semalarında!

Kara Kartal\' Anfield Semalarında!

Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın İngiltere'nin Liverpool takımıyla karşılaşacak.

18.02.2015 20:47

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın İngiliz ekibi Liverpool'a konuk olacak.

Liverpool'daki Anfield Road Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ile Tomasz Listkiewicz yapacak. Radoslaw Siejka'nın 4. hakem olarak sahada yer alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Pawel Raczkowski ile Tomasz Musial olacak.

Siyah-beyazlılar, Liverpool deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılarak, 26 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak rövanş için avantaj sağlamaya çalışacak.

Beşiktaş'ta, Liverpool maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ersan Gülüm, Ramon Motta ve Veli Kavlak, yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda İstanbul'daki rövanş maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan Bursaspor ile oynadığı maç sonrası sol kalçasında ağrılar oluşan ve son antrenmana katılamayan Demba Ba'nın durumu belirsizliğini koruyor.

İngiltere'ye götürülecek Senegalli futbolcunun oynayıp oynayamayacağı yapılacak son antrenmandan sonra netlik kazanacak. Demba Ba'nın forma giyememesi halinde forvette Mustafa Pektemek'in oynaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Alexander Milosevic ve UEFA listesine dahil edilmeyen Tomas Sivok Liverpool'a karşı forma giyemeyecek.

Şampiyonlar Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmeye hak kazanan ve bu sezon beklentilerin altında kalan Liverpool ise turnuvanın favorilerinden.

Teknik Direktör Brendan Rodgers maç öncesi yaptığı açıklamalarda sezonu en az bir kupayla kapatmak istediklerini ve UEFA Avrupa Ligi'nin de bu isteklerini gerçekleştirmek için iyi bir fırsat olabileceğini söylemişti.

Liverpool'da ise kart cezalısı Sırp futbolcu Lazar Markovic, Beşiktaş karşısında oynayamayacak. İngiliz ekibinde Alberto Moreno ise sarı kart cezası sınırında yer alıyor. Öte yandan sakatlıkları devam eden Stevan Gerrard, Lucas Leiva ve Jon Flanagan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Raheem Sterling'in durumunun ise maç saatinde belli olması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LERLiverpool: Mignolet, Ibe, Skrtel, Sakho, Moreno, Emre Can, Allen, Henderson, Coutinho, Sterling (Lallana), SturridgeBeşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Atiba, Veli, Gökhan Töre, Sosa, Olcay, Demba Ba (Mustafa Pektemek)

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kara Kartal' Anfield Semalarında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement