Karabükspor Başkanı: Kredimizi Tükettik - Son Dakika
Spor

Karabükspor Başkanı: Kredimizi Tükettik

Karabükspor Başkanı: Kredimizi Tükettik

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, "Kulüp, takım ve teknik heyet olarak kredimizin tükendiğinin farkındayız." dedi.

27.03.2013 10:46  Güncelleme: 16:56

Antalya Belek'te kamp çalışmalarını tamamlayan Kardemir Karabükspor, pazartesi akşamı sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmanı izleyen Başkan Nevzat Şahin, lige verilen arayı kamp yaparak değerlendirdiklerini söylerken şöyle konuştu:

"Kampın çok faydalı olduğuna inanıyorum. Zorlu haftalara giriyoruz. Bundan sonra kulüp, takım ve teknik heyet olarak kredimizin tükendiğinin farkındayız. Bazıları yeni mi farkına vardınız, diyebilir. Her puan altın değerinde. Kayserispor maçı kulübümüzün önümüzdeki haftalardaki geleceği açısından önemli bir maç. Bu önemli ve zor maçı geçeriz ve taraftarımızı mutlu ederiz. Buna da inanıyoruz. Bu maça çıkış maçı olarak bakıyoruz. Kazandığımız takdirde önümüzdeki haftaları maç maç değerlendirip umduğumuz gibi ligi sonuçlandırmak istiyoruz."

Takıma inançlarının tam olduğunu belirten Başkan Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Gücünü kanıtlamış bir takımla yolumuza devam ediyoruz. Ligde inişler ve çıkışlar olabiliyor. Bizim ki biraz uzun sürdü. Bunun da farkındayız. Biz bugün varız ama yarın olmayabiliriz. Ama bu kulüp yaşamak zorunda. Karabükspor bu şehrin vazgeçilmezlerinden bir tanesi. O yüzden bu değerlere sahip çıkmamız lazım. Hep birlikte bu takımın arkasında durmak zorundayız. Yüzümüzün akıyla bu sezonu tamamlarız. Aksini düşünmek bile istemiyorum."

Başkan Nevzat Şahin, taraftarlarından her zaman takımlarının yanında olmasını isterken de şunları söyledi:

"Bu sezon psikolojik olarak sıkıntı yaşadılar. Kolay değil, kendi sahasında takımlarının galip gelmesiyle o heyecanı yaşamak istiyorlar. Kazanma arzusu içindeler. Biz de öyleyiz ama nedense biraz sıkıntı yaşadık. İlk devreyi bitirdiğimizde takımımız güzel bir noktadaydı. Rahat bir sezon geçiririz, diye tahmin ediyorduk ama içinde bulunduğumuz noktaya geldik. Biz geriye değil, ileriye bakmak zorundayız. Önümüzde 8 tane maç var. Bunlarda maksimum düzeyde puanlar alarak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz.

Galip geldiğimizde üzerimizdeki toprağın kalkacağına inanıyoruz. Takımımız nedense içerideki maçlarda stres yapıyor. Maçı kazanmayı bırakın gol atamıyoruz. Bu takım ilk golü attığında coşacaktır. İnşallah Kayserispor maçı bu maçlardan bir tanesi olur."

Küme düşeceklyeri endişesiyle bir moral bozukluğu da ifade eden Başkan Şahin, son olarak şöyle konuştu:

"Önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olup daha iyi bir takım birlikteliğiyle kötü günleri atlatacağımıza inanıyorum. Çok emek verdik. Kazanmak zorundayız. En azından yenilmememiz lazım. Takımımızın geleceği, futbolcularımızın da kendi gelecekleri açısından önemli maçlar oynayacağız. Herkeste küme düşeceğiz, diye bir moral bozukluğu var. Hiç bir savaş mücadele etmeden kazanılmıyor. Onun için geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberliği sağlamamız lazım. Antalyaspor ile oynadığımız hazırlık maçında takımımız kendi kimliğine kavuşur vaziyetteydi."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor Başkanı: Kredimizi Tükettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement