Karabükspor'da Seferberlik - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Seferberlik

Karabükspor\'da Seferberlik

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, üst üste kazandıkları maçların ardından takımında rehavet oluştuğunu söyledi.

05.03.2013 16:24  Güncelleme: 16:38

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, üst üste kazandıkları maçların ardından takımında rehavet oluştuğunu, bu yüzden kötü günleri aşmak için seferberlik ilan ettiklerini söyledi.

Nevzat Şahin, külüp binasında düzenlediği basın toplantısında birlik beraberlik zamanı olduğunu belirtirken şöyle dedi:

"Sıkıntı varmış gibi gözüküyor ama herhangi bir sıkıntı yok. Bu sene lig çetin geçiyor ve bu sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Önümüzde 10 tane maç ve alınması gereken 30 puan var. Takımımızın tek sıkıntısı sahasında taraftarlarına galibiyet yaşatamıyor olması. Kadromuz gelmiş geçmiş kadroların en iyilerinden bir tanesi. Benim bu kadroya inancım devam ediyor. Şu anda birlik beraberlik zamanı. Moral motivasyon çok önemli. İyi oynamayabilirsiniz ama formanın hakkını vereceksiniz. Mücadele edemem deme şansınız yok. O yüzden bu hafta sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor ile taraftarlarımıza galibiyeti yaşatacağımızı düşünüyorum."

"HAKEMLERDEN ŞİKAYETİMİZ OLMADI"

Başkan Şahin, hiçbir zaman hakemlerden şikayetçi olmadıklarını ifade ederken de şöyle konuştu:

"Fenerbahçe dahil bütün takımlar hakemden şikayetçi. Biz hiçbir zaman hakemlerden şikayetçi olmadık. En azından dile getirmedik. Hakemlerimiz formda olabilir ya da olmayabilir, şanssızlıklar yaşabilirler. Bu kulüp bu mazeretin arkasına sığınmadı. Hataları dillendirmekten ziyade o maçta bütün benliğinizle gücünüzü ortaya koyup tabiri caizse hakemi de yeneceksiniz. Çünkü Karabük'ün Karabük'ten başka bir dostu yok. Buna inanıyorum. Karabükspor, Karabük'ün olmazsa olmazlarından bir tanesi. Bu takımın ligde geriye düşmesi hiçbir kimseye menfaat sağlamaz. Batı Karadeniz'de bizim gibi bu güzelliği yaşayan hiçbir şehir yok. Onun için kıymet bilmek lazım."

"MANEVİ DESTEK İSTİYORUZ"

Futbolculara inançlarının sonsuz olduğunu söyleyen Başkan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Demoralize olma sıkıntıları var. Toplantılarla onu aşmaya çalışıyoruz. Herkeste bu takım düştü düşecek diye karamsarlık var. Bu zannediyorum çıkıştan aşağıya doğru düştüğümüz içindir herhalde. Sinerjimizi, coşkumuzu kaybetmeyeceğiz. Şehir takımına sahip çıkmalı. Maddi destek istemiyoruz. İstesekte zaten bir şey gelmiyor. Hiç olmazsa manevi destek istiyoruz. Arkamızda olun hiç olmazsa. Demoralize olursak bizi dışarıda paramparça ederler. Biz kulağımızı tıkayacağız ve işimize bakacağız. Doğruları yapmaya çalışacağız. Yapabiliyorsak ne mutlu bize yapamıyorsakta, inancımızı yitirmişsekte hiç de önemli değil, bırakır gideriz. Ama şu anda birlik beraberlik zamanı. Çünkü kaybedilmiş hiçbirşey yok. Eskişehirspor maçı çok önemli. Ama 3 neticeli bir maç bu. Galip gelemiyebilirsiniz de. Ama inancı hiçbir zaman kaybetmemek lazım."

"10 MAÇIMIZ VAR"

Başkan Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz bugün milat ilan ettik, seferberlik ilan ettik. 10 tane maç var, 2,5 ay kulübe destek verin, sahip çıkın. Yandık bittik kül olduk demekle savaşlar kazanılmıyor. Mücadele etmek zorundayız. Biz kim ne derse desin sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Ama o sahada kalırız, ölürüz. Geçmişte de yaşadık. Ama zaferle ayrılırız. Bizim için önemli olan bu kulübün geleceğidir. Biz yönetim, takım olarak buna inandık. Futbolcularımızı cesaretlendirmemiz lazım. Onlarda bu güç ve kuvvet var. Hiçbir kimse bu futbolcularda bu güç yok diyemez. Kim bu şehirde yaşıyorsa bu seferberliğe katılsın. Bu coşkuyu hep beraber yaşayalım. Bundan sonra da kötü günleri yaşamayalım, yaşatmayalım. Daha 3 hafta öncesine kadar taraftarımız Avrupa diye bağırıyordu. Geldiğimiz noktada ya ne olacağız, yandık, bittik küme düşeceğiz diyorlar. Hayır ben 3 hafta kazanayım yine yukarIdayım. Yine hedef koyacağız"

12 PUANA İHTİYACIMIZ VAR

4 maçı kazanmaları durumunda rahat olacaklarını vurgulayan Başkan Şahin, önlerinde 10 maç ve alınması gereken 30 puan olduğunu anlatırken şöyle dedi:

"Biz şu anda 10 maçı kazandığımızda bütün lig boyunca aldığımız puandan fazla puan alıyoruz. O gücümüz var. Yeterki bu şehir bu kulübe destek versin, sahip çıksın. Bizim 10 maç içerisinde 3 maç bilemediniz 4 maça ihtiyacımız var. Bu maçları kazandığımız takdirde bu takım rahat. Ben 45 puan hedef koydum takımıma. Bu seneki barajın 38'lerde olacağını tahmin ediyorum. Bunun üzeri rahatlatır diye düşünüyorum. Onun için bizim 4 tane maça yani 12 puana ihtiyacamız var."

REHAVET OLUŞTU

Başkan Şahin, üst üste kazandıkları maçların ardından rehavet oluştuğunu söyleyerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"İç saha maçlarında niye bu sıkıntıyı yaşıyoruz, diye teknik heyetle konuşuyoruz, galiba biraz rahatladık, diyoruz. Mesut Bakkal geldikten sonra üst üste maçlar kazanarak ligin ilk yarısını 8'inci bitirdik. Herhalde biz de ve takım da biraz rehavet oluştu. Fikstüre değil, puana bakmak diye düşünüyordum. O rahatlık oluştu. Nasıl olsa seyircimizin önünde kazanırız diye düşündük. Sahamızda kaybettiğimiz Kasımpaşa ve Bursaspor iyi takımlar ama Akhisar Belediyespor ve Elazığspor maçlarına üzülüyorum. Nasıl olsa kazanırız rehavetiyle çıktığınız zaman olmuyor. Adamlar ateşe düşmüşler. Geçen sene biz bunları yaşadık. İstim üzerindeler ve var gücüyle saldırıyorlar. Artık bu trend yukarı dönecek. İnşallah bu Eskişehirspor maçıyla başlar. Galip gelmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız. İnşallah bu bizim çıkış maçımız olur."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Seferberlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement