Karabükspor Trabzon'da Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor Trabzon'da Kazanmak İstiyor

Karabükspor Trabzon\'da Kazanmak İstiyor

– KARDEMİR Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Trabzonspor maçını kazanarak ikinci yarıya iyi b.ir sonuçla başlamak istediklerini söyledi.

15.01.2013 18:39

– KARDEMİR Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Trabzonspor maçını kazanarak ikinci yarıya iyi b.ir sonuçla başlamak istediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Bu akşam yapılan antrenmanda Gökhan Ünal, Erdem ve Uğur düz koşu yaparken, sakatlıkları süren Shelton, Hamroun,Kağan ve Afrika kupasına giden Lua Lua ile Mabiala antrenmana katılmadı. Takımının her geçen gün kondisyon ve sinerjisinin arttığını söyleyen Başkan Nevzat Şahin, şöyle dedi:

"Takımımızda kardeşlik ve arkadaşlık üst düzeyde. Havamız çok iyi. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız da bildiğimiz oyuncular. Uyum sorunu yaşamadılar. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitiririz. Trabzonspor'u yenmek istiyoruz. Sakat olan oyuncularımızın yerine oynayacak oyuncularımız onları aratmayacaktır. İnşallah Trabzon'dan iyi bir sonuçla döneriz. Kazanmak için gideceğiz. Tabi ki futbolda 3 netice var. Ama inşallah biz kazanırız ve yolumuza devam ederiz."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor Trabzon'da Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement