Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Medical Antalyaspor karşısında 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürdü.

26.10.2013 19:20

Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Medical Antalyaspor karşısında 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürdü.

Maçın ardından açıklama yapan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmanın son 4 haftanın tekrarı gibi olduğunu söyleyerek, "Sahanın bütün bölümünde bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen attığının fazlasını kaçıran bir Karabükspor vardı. Buda bizi demoralize ediyor. Bu kadar iyi oynayıp kazanamamak hem takım üzerinde hem genel atmosferde baskı yapıyor. Yapacakta bir şey yok" dedi.

Karabüksporlu Samba Sow, iyi mücadele ve iyi bir futbol ortaya koyduklarını koyduklarını söyleyerek, "Sadece bir gol atabildik, bir çok gol pozisyonundan faydalanamadık. Bu maçı almamız gerekiyordu ve bir puan aldığımız için üzgünüz" dedi.

Erkan Kaş ise, iyi futbol oynayıp galip gelemediklerini ve bir şanssızlık yaşadıklarını ifade etti.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, kulübelerin güneşe karşı olmasından yakınarak artık bazı şeylerin bu ülkede değişmesi gerektiğini vurguladı.

Aybaba, maçın penaltı öncesi ve penaltı sonrası olarak ikiye ayırmaları gerektiğini de anlatarak, "İlk yarı dengeli geçti, ikinci yarı iyi oynamaya başladık ama bir penaltı kararı, sonrasında biz hamle yaparak oyuncu değişikliği ve oyundaki oyuncular öne çıktı. Biliyorsunuz buda Karabükspor'un istediği bir sistemdir. Arkası boşta kalan takımlara karşı iyi oynuyorlar. O arada bir iki net pozisyona girdiler. Kalecimiz Hakan gerçekten çok iyi kurtarışlar yaptı. Maç saat 2'de olunca biz zaten oyunu göremedik, karşı taraftan çok güneş geliyordu. Oyuncuların da biraz temposu düştü. Biz gündüz maçlar oynansın istiyoruz ama kulübeleri güneşe karşı yapmaktan vazgeçelim. Bu ülkede bazı şeyler değiştirelim artık" ifadesinde bulundu.

Antalyasporlu oyuncu Serkan Balcı, kendileri açısında iyi bir maç olduğunu, pozisyon açısından ise Karabükspor'un daha iyi olduğu söyledi.

Penaltı pozisyonu konusunda ise Serkan Balcı, "Ben çok şaşırdım. Top benim karnıma çarptı. Hatta topun izi bile çıktı ve bunu hakeme gösterdim. Orta Hakem kendisinin vermediğini ve arka hakemin verdiğini söyledi. Penaltı olduğunu hiç düşünmüyorum" dedi.

Zor bir deplasmandan bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Zeki Yıldırım da, "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığı ile bir puan çıkarttık ve önümüzdeki maçlarda serimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement