Kars 36 Spor Durmak Bilmiyor - Son Dakika
Spor

Kars 36 Spor Durmak Bilmiyor

Kars 36 Spor Durmak Bilmiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi, 3’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor durmak bilmiyor.

07.03.2018 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi, 3'üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor durmak bilmiyor.

Her karşılaşmaya final havasında çıkan Yeşil Beyazlı ekipte, herkes şampiyonluk için kenetlendi. Grubunda Artvin Hopa Spor ile yarışan Kars 36 Spor'da sezonu şampiyon tamamlamanın hesapları yapılıyor.

Uzun yıllardan beri profesyonel lige hasret kalan Yeşil Beyazlı ekip, bu yıl yakaladığı şansı iyi değerlendirmek istiyor. Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız'ın destekleriyle ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor, antrenmanlarını Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu'nda sürdürüyor.

Hafta sonu deplasmanda Trabzon Zağnos Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz nezaretinde sürdürüyor. Güneşli ve sıcak hava da yapılan çalışmada sporcular istekli olmaları dikkat çekerken, Teknik Patron Kaçmaz, adım adım şampiyonluğa yürüdüklerini söyledi.

Kars Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, "Çalışmamız yaklaşık 1,5 saat sürdü. Futbolcularımız neşeli, bizler onlara inanıyoruz. Bu yıl Kars'a sözümüz var. Bu şehir şampiyonluk yaşayacak" dedi.

Çok kritik bir dönemece girdiklerini ifade eden Hüsnü Kaçmaz, "Kolay maç yok. Futbolcularımız da bunun bilincinde, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çok zor maçlar oynayacağız. Puan kaybına tahammülümüz yok. Rakiplerimizin nerede olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Maçlarımızı kazanmanın hesaplarını yapıyoruz. Kars'ta çok güzel bir ortam var. Burada herkes şampiyonluğa susamış. Bizlerde Karslılara söz verdik. Allah'ın yardımıyla bu sezon şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. Karslılara bizlere inansın, yanımızda olsun" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kars 36 Spor Durmak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement