Karşıyaka'da 4 Yeni Futbolcu Henüz 'Sahaya Çıkamadı' - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da 4 Yeni Futbolcu Henüz 'Sahaya Çıkamadı'

Karşıyaka\'da 4 Yeni Futbolcu Henüz \'Sahaya Çıkamadı\'

Devre arasında 16 futbolcusunu kaybedip, apar topar 11 transfer yapan Karşıyaka'da, yeni futbolculardan 4'ü henüz tam anlamıyla sahaya çıkmadı.

28.02.2013 15:48

Devre arasında 16 futbolcusunu kaybedip, apar topar 11 transfer yapan Karşıyaka'da, yeni futbolculardan 4'ü henüz tam anlamıyla sahaya çıkmadı.

Balıkesirspor'dan gelen kaleci Recep Biler ile Kayseri Erciyes'ten kiralanan ofansif orta saha oyuncusu Veli Torun henüz forma giyemedi. Samsunspor'dan yuvaya dönen stoper Gurur, Bucaspor derbisinde 6 dakika, orta sahayı takviye etmek için Gençlerbirliği'nden kiralanan Onur Bayramoğlu ise, Ankaragücü deplasmanında 10 dakika şans bulabildi.

İzmir temsilcisinin diğer yeni transferlerinden, Adanaspor'dan gelen ön libero Emre Toraman ile Boluspor'dan kiralanan sağ açık Fatih Gül ise, Karşıyaka Teknik Direktör Cihat Arslan'ın bankoları arasına girdi.

Serbest transfer olarak gelen Tayfun Cora sakatlandı. Sanica Bolu Elazığ'dan alınan Caner ile Tavşanlı'dan alınan Caner Bulut, sol bek olarak 3'er karşılaşmada oynadı. Forvetlerden, Göztepe'den gelen İbrahim ile Şanlıurfa'dan alınan Şehmus ise, ilk 11'de olmasa da çeşitli tarihlerde forma giydi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da 4 Yeni Futbolcu Henüz 'Sahaya Çıkamadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement