Aroma Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka, geçen ay prensip anlaşmasına vardığı Yunan smaçör Eva Chantava'yla sözleşme imzaladı.
Yeşil kırmızılılar, güzel smaçör için düzenlenen törende, Eczacıbaşı'ndan Pınar Batur ve Merve Yıldırım'ın ile Pursaklar'dan Gizem Nur Saka'yla da anlaştıklarını duyurdu. Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Güçlü Aydoğdu, "Bu ay içerisinde sponsorumuz da belli olacak. Formamıza birden fazla reklam almak istiyoruz. Taraftarlarımızın da bize omuz vermesi gerekiyor. Kombine biletler gelecek haftadan itibaren 35.5 TL'den satışa çıkacak" dedi.
Törenin ardından milli takım kampına katılmak için İzmir'den ayrılan 22 yaşındaki Eva Chantava, "Avrupa'nın en iyi voleybol ülkelerinden biri olan Türkiye'de oynayacağım için mutlu ve heyecanlıyım. Karşıyaka'da herkes bana aileden biriymişim gibi davranıyor. Burayı çok sevdim. Başarılı olacağız" diye konuştu. - İzmir/ Merkez
Son Dakika › Spor › Karşıyaka'da Yunan Smaçör Eva Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.