Karşıyaka Teknik Direktörü Yıldız - Son Dakika
Spor

Karşıyaka Teknik Direktörü Yıldız

Görüntü Dökümü : Karşıyaka Teknik Direktörü Ercan Yıldız'ın açıklaması Kupada maçın ardından Karşıyaka Teknik Direktörü Yıldız: "Oynanan oyundan ve mücadeleden memnunum" Karşıyaka Teknik Direktörü Ercan Yıldız, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 3-1 yenilmelerine rağmen takımının gösterdiği performanstan mutlu olduğunu söyledi.

09.01.2016 22:08

Görüntü Dökümü :

Karşıyaka Teknik Direktörü Ercan Yıldız'ın açıklaması Kupada maçın ardından

Karşıyaka Teknik Direktörü Yıldız:

"Oynanan oyundan ve mücadeleden memnunum"

Karşıyaka Teknik Direktörü Ercan Yıldız, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 3-1 yenilmelerine rağmen takımının gösterdiği performanstan mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Yıldız, İstanbul'a eksik bir kadroyla geldiklerini aktararak, "Altyapımızdan 6 futbolcu kadromuzda vardı. Aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu. Oynanan oyundan ve mücadeleden memnunum. Galatasaray'ın gücü ortada. Onlara da diğer maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Kupada gruptan çıkmak için iddialarının devam ettiğini anlatan Yıldız, "Esas amacımız lig. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hala iddiamız var. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Teknik Direktörü Yıldız
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karşıyaka Teknik Direktörü Yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement