Karşıyaka'yı Göztepe Maçı Öncesi Hırs Bastı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'yı Göztepe Maçı Öncesi Hırs Bastı

Karşıyaka\'yı Göztepe Maçı Öncesi Hırs Bastı

Karşıyaka'da uzun süredir yaşadıkları sıkıntıları antrenman boykotuyla duyurmaya çalışan futbolcuları, Göztepe maçı öncesi hırs bastı.

15.03.2013 15:57

Karşıyaka'da uzun süredir yaşadıkları sıkıntıları antrenman boykotuyla duyurmaya çalışan futbolcuları, Göztepe maçı öncesi hırs bastı.

Bir günlük eylemin ardından sorunları rafa kaldırıp büyük bir hırsla çalışmaya başlayan yeşil kırmızılılar, derbiyi kendilerini bir kez daha kanıtlayıp play off hattına yerleşme fırsatı olarak görüyor.

GALİBİYET SÖZÜ

Futbolcuların aralarında yaptıkları toplantıda, "Göztepe son dört derbide bizi mağlup edemedi. Maç sonunda kimse çıkıp, "Boykot yaptılar, yenildiler' demesin. Canımızı dişimize takıp kazanalım" sözleriyle galibiyet andı içtiği öğrenildi.

Öte yandan birikmiş üç aylık maaş alacağını isteyen Banahene ile özel olarak görüşen Teknik Direktör Cihat Arslan, bu sezon attığı 12 golle takımın en skorer ismi olan Ganalı'ya, "Burada çok iyi çıkış yakaladın. Sezon sonuna kadar paradan çok kendini daha fazla gösterip takıma fayda sağlamayı düşün. Eminim ki sezon sonunda çok daha iyi teklifler alırsın" dediği belirtildi.

Öte yandan Emre Toraman ve Tayfun'un cezalı Ersin'in sakat olduğu yeşil kırmızılı ekipte hafif sakatlıkları bulunan Mustafa ve Erdi Kasapoğlu'nun durumu belirsiz - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'yı Göztepe Maçı Öncesi Hırs Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement