Karşıyaka, Yüksek İstişare Kurulu Oluşturuyor - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, Yüksek İstişare Kurulu Oluşturuyor

Karşıyaka, Yüksek İstişare Kurulu Oluşturuyor

Karşıyaka Spor Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurul sonrasında yüksek istişare kurulu oluşturacak. Bu kurul, kulübün başarısına katkı sağlayacak çalışmalara imza atacak ve sıkıntılı süreçlerin çözümüne yönelik değerli çalışmalar yapacak. Ayrıca, kulübün stat, salon ve altyapı tesislerinin yapımında etkin lobi faaliyetleri yürütecek. Karşıyaka'nın yeni transferi ise Kırşehir FK'dan Hakan Erçelik oldu. Ancak kulübün vergi borcunun yapılandırma kapsamındaki ilk taksidi ödenmedi.

02.08.2023 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in en köklü spor kulübü Karşıyaka, 12-13 Ağustos'ta düzenlenecek olağanüstü seçimli genel kurul sonrasında camia içinden duayen isimleri bir araya getirecek. Seçimin ardından kulüpte ilk kez oluşturulması planlanan, alanında öncü ve duayen isimleri bir araya getirecek olan yüksek istişare kurulu, kulübün başarısına katkı sağlayacak çalışmalara imza atacak. Kulübün eski başkan ve yöneticilerinin yanı sıra 1912 Karşıyaka Derneği, Karşıyaka Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği başta olmak üzere önde gelen sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve İzmir'in köklü ailelerinden değerli isimlerin yer alacağı KSK Yüksek İstişare Kurulu, Karşıyaka ve Karşıyaka Spor Kulübü'nün maddi-manevi yaşadığı sıkıntılı süreçlerin çözümüne yönelik değerli çalışmalarda bulunacak.

Karşıyaka yönetimleri ve divan kurulu ile eş zamanlı ve aynı amaçlar doğrultusunda çalışacak olan kurul, kulübün stat, salon ve altyapı tesislerinin yapımında da etkin lobi faaliyetleri yürütecek. Kulübün geçmiş dönem başkanlarından Cenk Karace'nin KSK Yüksek İstişare Kurulu'nun kurucu başkanı olması beklenirken, ilk toplantının en kısa sürede gerçekleştirilmesi planlanıyor. Spordan yönetime, sanayiden basına kenti ayakta tutan her alandan duayenleri bir araya getirecek olan kurulda kulübün eski başkan ve yöneticilerinin yanı sıra; 1912 Karşıyaka Derneği, KASİAD, BESİAD Derneği yöneticileri ile Avni Sirek, Celal Ergin, Cem Karagözlü, Cemil Tugay, Cenk Karace, Cevat Durak, Cihan Türsen, Deniz Barçın, Deniz Sipahi, Ender Yorgancılar, Hasan Denizkurdu, Hüseyin Çalışkan, İbrahim Koç, Kerem Ali Sürekli, Mehmet Ali Kasalı, Muhittin Bilget, Nazım Torbaoğlu, Nedim Kalpaklıoğlu, Özer Kırca, Sabahattin Sakıpağa, Sadrettin İşçimenler, Sait Gürsoy, Tayfun Yelkenbiçer ve Uğur Barkan gibi öncü isimlerin yer alması bekleniyor.

9'UNCU TRANSFER HAKANTFF 3'üncü Lig'de yeni sezona Bolu kampında hazırlanan Karşıyaka, 9'uncu dış transfer olarak Kırşehir FK'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Erçelik'i kadrosuna kattı. Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin'le bir araya gelen Hakan, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Alanyaspor'da profesyonel futbol kariyerine başlayıp Serik Belediyespor'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2020 yılında 2'nci Lig ekiplerinden Kırşehir FSK'ya transfer olan Hakan Erçelik, geçen sezon 32 maçta oynadı.YAPILANDIRMA AKSADI

Kongre sürecine odaklanan Karşıyaka'da yapılandırma kapsamına alınan kulübün vergi borcunun ilk taksidi ödenmedi. Son 5.5 yıldır kulübü yöneten Başkan Turgay Büyükkarcı'nın yeniden aday olmayacağı yeşil-kırmızılılarda borç yapılandırması kapsamında taksitlendirilen vergi borcunun 1 milyon TL'nin üzerindeki ilk taksidi ödemenin son günü olan 31 Temmuz'da yatırılmadı. Yapılandırma kapsamındaki borçların ödeme tarihi 3 Ağustos'a kadar uzatılmıştı.

- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka, Yüksek İstişare Kurulu Oluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement