Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması

"Trabzonspor bizim rakibimiz ve böyle bir maçtan 3 puan almak çok önemliydi" "Geçen yıl, 3 sene içinde Avrupa kupalarına katılmak, 5 yıl içinde de şampiyon olma hedefi koyduk. Öyle gözüküyor ...

29.10.2013 13:03

ERKAN TİRYAKİ - Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'u 3-2 yendikleri maçtan büyük keyif aldıklarını söyledi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında çok iyi bir galibiyet aldıklarını ve hedefleri doğrultusunda yola devam edeceklerini belirtti.

Trabzonspor'u ligde kendilerine rakip gördüklerinin altını çizen Öksüz, "Gerçekten çok güzel bir tablo vardı. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz. Ligdeki hedeflerimiz doğrultusunda Trabzonspor bizim rakibimiz ve böyle bir maçtan 3 puan almak çok önemliydi. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Sahada çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını da vurgulayan Öksüz, "Oynadığımız futbolun kalitesi çok iyiydi. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Çok keyifliyiz" dedi.

-"Hedeflere erken ulaşabiliriz"

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada olduklarını hatırlatan Öksüz, uzun vadeli hedeflerine kısa zamanda ulaşabileceklerini dile getirdi.

Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz, yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Özellikle yaptığımız yabancı transferler takıma harika katkı veriyor. Yerli oyuncularımızın da başarılı performansı buna eklenince ortaya güzel bir tablo çıkıyor. Herkes takıma bir şey katmak istiyor. Başta Sayın Turgay Ciner olmak üzere yönetim kurulumuz bu takıma ciddi yatırımlar yapıyor. Geçen yıl 3 sene içinde Avrupa kupalarına katılmak, 5 yıl içinde de şampiyon olma hedefi koyduk. Öyle gözüküyor ki hedeflerimize ulaşmanın tadını daha erken yaşayacağız."

Devre arasında flaş bir transfer yapma ihtimallerinin de olduğunu söyleyen Öksüz, "Kazanırken eksiklerimizi de görüyoruz. Kaliteli oyuncular için çalışmalarımız devam ediyor. Başarı geldikçe haracanan paraların miktarı artacaktır. Devre arasında transfer açısından da ciddi yatırımlar yapılabilir. Her sene kadromuzun ve kalitemizin üzerine koyacağız" ifadelerini kullandı.

-" Türkiye'nin flaş takımı olacağız"

Lacivert-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Turgay Ciner'in takımın üzerinde emeğinin büyük olduğuna dikkati çeken Öksüz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Turgay Bey'in de katkılarıyla muhteşem bir tesis yaptık. Bu ambiansta çalışan bir takımın ortaya koyduğu başarılı futbol yadırganmamalı. Bu kalitede yaşayan bir takımın başarılı olması lazım. Şu an biz bunu yapıyoruz. Doğal olarak tribündeki insanlar da keyif alıyor. Kasımpaşa bu haliyle Türkiye'nin flaş takımı olacak."

Teknik direktör Shota Arveladze yönetimindeki lacivert-beyazlı takımın ligin en çekinilen ekiplerinden biri olduğunu belirten Öksüz, "Takımımız içeride-dışarıda kesinlikle sahaya 3 puan için çıkıyor. Aksi düşünülemez. Bu takım için cebindeki parayı haryacan insanlar var. Bunun karşılığını almaları da en doğal hakları" şeklinde konuştu.

-"Taraftarımız tek kelimeyle, muhteşemdi"

Öksüz, Trabzonspor karşısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın tamamen dolduran lacivert-beyazlı taraftarlara da teşekkür etti.

Taraftarların yönetimi zaman zaman eleştirmesine rağmen dün takıma büyük bir destek verildiğini vurgulayan Öksüz, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Taraftarımız tek kelimeyle, muhteşemdi. Onları ayakta alkışlıyoruz. Bazen aleyhimize ağır tezahüratlar da yapıyorlar. Biz bir semt takımıyız. Bu takım tüm Kasımpaşalıların. Kasımpaşa'ya sahip çıksınlar. Bundan sonra da böyle devam etmelerini istiyoruz. İlk defa tribünleri böyle doldurdurlar. Biz de başarılı sonuçlar alarak onları mutlu edeceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement