Kasımpaşalı Tirpan'ın hikayesi yürek sızlattı! Eşinin yanında olmak istiyor ama yönetimden izin alamadı - Son Dakika
Spor

Kasımpaşalı Tirpan'ın hikayesi yürek sızlattı! Eşinin yanında olmak istiyor ama yönetimden izin alamadı

Eşi iki sene önce MS hastalığına yakalanan Mickael Tirpan, takımdan ayrılmak için izin istedi. Geçen sezon eşinin tedavisinde yanında olabilmek için Fortuna Sittard'da kiralık oynayan Tirpan, çok daha az bir maaşla yine aynı takımda oynamak istediğini bildirdi. Bu sezon için izin verilmeyen Tirpan, yönetimden anlayış bekliyor.

21.08.2021 10:14  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fanatik'in haberine göre; Kasımpaşa'nın Belçikalı orta saha oyuncusu Mickael Tirpan, eşinin sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor.

"ZİHİNSEL OLARAK İYİ DEĞİLİM"

Eşi iki sene önce hastalığa yakalanan 27 yaşındaki futbolcu ülkesinde verdiği röportajda, "Şu anda zihinsel olarak çok kötü günler geçiriyorum. Sadece ailemin yanına dönmek istiyorum. Belçika'ya her döndüğümde, ertesi gün ailemden tekrar ayrılmak zorunda olduğumu biliyorum. İşin en zor kısmı bu" dedi.

Kasımpaşalı Tirpan'ın hikayesi yürek burktu! Eşinin yanında olmak istiyor ama ayrılığa izin yok

"PERFORMANS GÖSTEREMEYECEĞİM"

Belçikalı oyuncu, "Eşimin yanında olmak zorundayım. Çok daha az bir maaşa gideceğim. Kafam yerinde olmadığında en üst seviyede performans gösteremeyeceğimi görüyorlar. Dileğim değişmedi. Geri dönmek istiyorum ama bunu değiştirecek gücüm yok. Ama hala umutluyum" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı Tirpan\'ın hikayesi yürek sızlattı! Eşinin yanında olmak istiyor ama yönetimden izin alamadı

Son Dakika Spor Kasımpaşalı Tirpan'ın hikayesi yürek sızlattı! Eşinin yanında olmak istiyor ama yönetimden izin alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Veysel Guner: insani Bi Mesele Kasimpasa Takiminda Insan Olarak Biri Yok Heralde Turk Takimlari Ve Yoneticileri Hangi Konuda Iyilerki Anlayis konusunda Iyi Olsunlar 53 5 Yanıtla

Advertisement