Kayserispor Kar Yağışı Altında Antrenman Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayserispor Kar Yağışı Altında Antrenman Yaptı

Kayserispor Kar Yağışı Altında Antrenman Yaptı
26.02.2026 23:54

Zecorner Kayserispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını kar altında sürdürüyor.

SÜPER Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, 24'üncü haftada deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Erling Moe yönetiminde, Recep Mamur Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma çalışması gerçekleştirildi. Kentte etkili olan kar yağışı altında yapılan antrenman, 5'e 2 pas ve baskı çalışmaları ile devam etti. Sarı-kırmızılı oyuncular, istasyon, şut ve son vuruş çalışmalarının ardından dar alanda maç yaparak antrenmanı sona erdirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayserispor Kar Yağışı Altında Antrenman Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement