Keşan Motor Sporları Tuning Fest'te Modifiye Araç Tutkunları Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Keşan Motor Sporları Tuning Fest'te Modifiye Araç Tutkunları Bir Araya Geldi

Keşan ilçesinde düzenlenen Keşan Motor Sporları Tuning Fest etkinliğinde, 800'e yakın modifiye araç ve sahipleri bir araya geldi. Etkinlikte desibel ve güzellik yarışması yapıldı ve dereceye giren araç sahiplerine ödüller verildi. Keşan Belediye Başkanı, festivale büyük bir enerji yakalandığını belirterek, Keşan'ın Trakya'nın parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Keşan Motor Sporları Derneği Başkanı da festivale yoğun katılım olduğunu ve katılımcılara teşekkür etti.

10.07.2023 15:43

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde düzenlenen Keşan Motor Sporları Tuning Fest'te, modifiye araç tutkunları bir araya geldi.

Keşan'da Aşağı Zaferiye Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında, Keşan Motorsporları Derneği tarafından düzenlenen ve Keşan Belediyesi tarafından desteklenen Keşan Motor Sporları Tuning Fest etkinliğine 800'e yakın modifiye araç ve sahipleri katıldı. Etkinlikte desibel ve güzellik yarışması yapıldı. Gün boyu devam eden yarışmalarda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve plaketler verildi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Motor Sporları Tuning Fest'te büyük bir enerji yakaladıklarını belirterek, 'Keşan'da ilk kez tuning fest gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Trakya'nın enlerine sahip Keşan'ımızda Trakya'nın en büyük tuning festivaline ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye'nin en temiz denizi Keşan'da, en unutulmaz tatlar Keşan'da Trakya'nın en sosyal şenlikleri Keşan'da. Keşan, Trakya'nın parlayan yıldızı. Bu festivalle Keşan tanıştı, devamı gelir' dedi.

Keşan Motor Sporları Derneği Başkanı Aykut Kocaman da, Keşan'da ilk kez düzenlenen festivale yoğun katılım olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti. (DHA)

Keşan Motor Sporları Tuning Fest\'te Modifiye Araç Tutkunları Bir Araya Geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Keşan Motor Sporları Tuning Fest'te Modifiye Araç Tutkunları Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement