Kocaeli BŞB KağıtsporTED Ankara Kolejliler maçının ardından - Son Dakika
Spor

Kocaeli BŞB KağıtsporTED Ankara Kolejliler maçının ardından

Kocaeli BŞB KağıtsporTED Ankara Kolejliler maçının ardından

Kocaeli BŞB Kağıtspor'un evinde kaybettiği TED Ankara Kolejliler maçının ardından başantrenörler ve sporcular maçı değerlendirdi.

08.11.2021 22:14  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli BŞB Kağıtspor'un evinde kaybettiği TED Ankara Kolejliler maçının ardından başantrenörler ve sporcular maçı değerlendirdi. Kağıtspor Başantrenörü Murat Yolcu, "Şut yüzdesini çok acil yukarı çekmeliyiz" dedi. TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Emrah Benli ise, "Hak ettiğimiz üç maçı da alsaydık şu an bambaşka pozisyonda olabilirdik" şeklinde konuştu

Murat Yolcu: "Acilen şut yüzdesini yukarı çekmeliyiz"

Türkiye Basketbol Ligi altıncı haftasında evinde TED Ankara Kolejliler'e mağlup olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Başantrenörü Ahmet Murat Yolcu, "Koleji tebrik ediyorum. Son 3 haftadır canımız sıkılmaya başladı. Yüzde 15'lik üçlük yüzdesiyle istediğiniz kadar istediğiniz kişiye kızın edin, olmaz. Sonra maç bir, iki topa gidiyor. Yapacağız, mücadeleye devam edeceğiz. Aynı takım, aynı arkadaşlar bakıyorum; ribaund kafa kafaya, asist de 3-4 fazla. Bu şut yüzdesini çok acil yukarı çekmemiz lazım. 69,70 sayıda 3 maç kaybettik. Bizim acil olarak 72'nin üzerine çıkmamız lazım" dedi.

Emrah Benli: "Hak ettiğimiz 3 maçı kaybetmeseydik"

TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Emrah Benli, "6.haftamızda 2.galibiyetimiz oldu. Kısa bir hazırlık süreci geçirdik. Genç bir takımız. Bir takım şeyleri oturtmamız, çocukların sorumluluğu alması zaman alıyor. Bunları çözmeye başladık. Hak ettiğimizi düşündüğümüz 3 maçı kaybettik. Şu anda bambaşka bir pozisyonda olabilirdik. Ama çalışmaya devam ediyoruz. Çocukları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Kocaeli'yi de çok iyi mücadele ettikleri için tebrik ediyorum. Bundan sonra da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Mert Ulutaş: "Galibiyetler alacağız, söz veriyorum"

Yaklaşık 34 dakika oyunda kalan ve Kocaeli BŞB Kağıtspor adına 11 sayı kaydeden Mert Ulutaş, "TED Koleji'ni tebrik ederim. Gerçekten yetenekli oyunculara sahip bir takım. Bundan sonraki maçlarında onlara başarılar diliyorum. Hak ettiğimiz yerde değiliz. Biz üst sıraların takımıyız. Kesinlikle savaşmaya devam edeceğiz ve galibiyetler alacağız. Takım adına söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Kevin Kasper: "Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı"

28 dakika parkede kalan ve 9 sayı kaydeden Kevin Kasper ise, "Çok zorlu bir hafta geçirdik. Geçen hafta çok üzücü bir mağlubiyet aldık. Ondan önce de Bornova mağlubiyetimiz vardı. Zorlu süreçten geçiyorduk. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Hafta boyunca da çok iyi hazırlandık. Bu maçta da galip geldiğimiz için mutluyuz. Bir galibiyet serisine girmek istiyorduk. Bu maçın da bir başlangıç olmasını istiyorduk. Karşı takımı da tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Ama kazanan biz olduk" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kocaeli BŞB KağıtsporTED Ankara Kolejliler maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement