Konak Belediyespor'da Sıra Avrupa'da - Son Dakika
Spor

Konak Belediyespor'da Sıra Avrupa'da

Konak Belediyespor\'da Sıra Avrupa\'da

Teknik direktör Tavur: "Biz hem İzmir ve Konak Belediyesi’ni hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık, alınan başarılar destan yazdırdı"

04.11.2013 09:59

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. turu ilk maçında pazar günü Avusturya'nın Neulengbach takımını konuk edecek Konak Belediyespor'un teknik direktörü Hüseyin Tavur, "Biz hem İzmir ve Konak Belediyesi'ni hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık, alınan başarılar destan yazdırdı" dedi.

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde dün deplasmanda Derince Belediyespor'u 4-1 yenerek lige galibiyetle başlayan Konak Belediyespor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda pazar günü saat 13.00'te Avusturya'nın Neulengbach takımıyla Dyo Alsancak Stadı'nda karşılaşacak. Rakibiyle rövanş maçını 14 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacak Konak Belediyespor, karşılaşmayı kazandığı takdirde adını çeyrek finale yazdıracak.

İzmir'deki karşılaşmadan hiç gol yemeden galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini bildiren teknik direktör Tavur, hedeflediklerini başardıkları takdirde Avusturya'da tur atlayabileceklerini kaydetti.

Tavur, bunu başaracak güçlerinin olduğunu belirterek, "Çeyrek finaldeki rakiplerimiz de çok güçlü. Ama biz hem İzmir ve Konak Belediyesi'ni hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık, alınan başarılar destan yazdırdı" dedi.

Takım kaptanı Didem Taş ise şampiyonlar liginde 10 Kasım'dan önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi ve saygıyla anacaklarını, ardından da rakiplerini yenip rövanş maçına avantajlı çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Milli kaleci Fatma Şahin de RTP Unica Raciborz maçlarında olduğu gibi kaleyi en iyi şekilde koruyacağını ve gol yemeden tur atlayacaklarını ifade ederek, "Türkiye'nin yüz akı olduk. Türk kadınını Avrupa'da en iyi şekilde temsil ettik. Bize güvenenleri utandırmadık. Hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu" diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise kadın futbol takımına güvendiğini ve tüm İzmirlileri pazar günkü Neulengbach maçına beklediğini kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konak Belediyespor'da Sıra Avrupa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement