Korfbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Vizesini Aldı - Son Dakika
Spor

Korfbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Vizesini Aldı

Korfbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Vizesini Aldı

Eleme turnuvasında birinci olan Türkiye, 2014 yılının ekim ayında Portekiz'de düzenlenecek şampiyonaya katılmaya hak kazandı

20.10.2013 12:12

2014 Avrupa Şampiyonası Eleme Turnuvası'nda birinci olan Korfbol A Milli Takımı, Portekiz'de düzenlenecek şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

Hollanda'da gerçekleştirilen turnuvada Yunanistan, İrlanda, Fransa ve Galler'i yenerek birinciliği elde eden Türkiye, 2014 yılının ekim ayında gerçekleştirilecek şampiyonaya katılma hakkını elde etti.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, milli takımın eleme turnuvasında oynadığı tüm karşılaşmaları kazanmasının gurur verici olduğunu kaydetti.

Milli takımı başarısından dolayı kutlayan Doğan, "Göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar yaptığımız kararlı ve programlı çalışmaların meyvelerini almaya başlamamız son derece mutluluk verici. Milli takımımızın eleme grubu maçlarını oldukça başarılı skorlarla kazanması gelecek açısında da son derece önemlidir" ifadelerini kullandı.

19 Yaş Altı Rafting Milli Takımı'ndan da 10-20 Kasım tarihlerinde Yeni Zelanda'da katılacağı Dünya Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar beklediklerini kaydeden Doğan, millilerin 28 Ekim Pazartesi gününden itibaren Rize'nin Ardeşen ilçesinde kampa gireceğini bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Korfbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Vizesini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement